Δεν… χάρηκε κανείς στη Σούδα

Σπάθα Αρης Σούδας | 5 Φεβρουαρίου 2017, 20:32

Σε ένα ματς που δεν είχε τις μεγάλες φάσεις στη Σούδα,  Άρης και Σπάθα έμειναν μέχρι τέλους στο 0-0, σε ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει απόλυτα ικανοποιημένες τις δύο ομάδες και κυρίως τους γηπεδούχους που ήθελαν τη νίκη για να πλησιάσουν στην πρώτη δυάδα.

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις μέσα στην περιοχή στη διάρκεια του 90λεπτου, έτσι μάταια δεν υπήρξε και η πολύ μεγάλη φάση με τον Άρη να περιορίζεται κυρίως σε κάποιες στιγμές στο β’ μέρος.

Ένα σουτ του Παρέλη στο 20’ το οποίο μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Βροντάκης ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει η Σπάθα στο ματς, ενώ από πλευράς Άρη ένα σουτ του Στρατουδάκη μέσα από την περιοχή το οποίο έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Τσαβαρή στο 70′, και ακόμα ένα του Παντελακάκη που κόντραρε σε αντίπαλα σώματα λίγο αργότερα ήταν οι καλύτερες στιγμές των γηπεδούχων στο ματς.

Ο Άρης έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στις δύο πρώτες θέσεις και πλέον βρίσκεται στο -6 από την κορυφή που είναι η Παλαιόχωρα  και στο -5 από τη 2η θέση που βρίσκεται ο Πανακρωτηριακός, ενώ η Σπάθα με το βαθμό που πήρε διατηρήθηκε σην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης
Βοηθοί:
Πετεινάτος-Τσιλίκας

Άρης Σούδας (Γιώργος Κόλτζος): Βροντάκης, Παντελακάκης, Σούλιαρης, Κεμπάτσι, Στεφανίδης, Μπαμπουνάκης (85’ Δ. Τερεράκης), Αρτσιδάκης, Φέζγκα, Στρατουδάκης, Τσέκοφ (75’ Μπραουδάκης), Μπακογιάννης (46’ Γαβαλάς)

Σπάθα (Βαγγέλης Αγγελάκης): Τσαβαρής, Ρεθυμνιωτάκης (60’ Κοκολαντωνάκης), Πολάκης, Μοσχανάκης (75’ Μποτωνάκης), Ασκητίδης, Ζανής (46’ Κουλάκης), Παπαδάκης, Παρέλης, Αλκούρτι, Γωνιωτάκης, Ζογράφι

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad