Δεν χάνει και… δεν τρώει γκολ ο Μινώταυρος

Μινώταυρος | 6 Δεκεμβρίου 2021, 11:45

Αήττητος για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι στο οποίο μετρά μία μόλις ισοπαλία, αλλά και 5 νίκες χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ συνεχίζει ο Μινώταυρος.

Oinolatris

Η ομάδα των Μουρνιών επιβραβεύεται έτσι λόγω της καλής πορείας που χαράσσει ουσιαστικά από την 6η αγωνιστική κι έπειτα, με το να βρίσκεται αυτή τη στιγμή ανάμεσα σ’ αυτές που είναι στη 2η θέση. Συγκεκριμένα, ισοβαθμεί με Ιδομενέα και Γρανίτη στους 23 βαθμούς, όπου οι 16 από αυτούς έχουν προκύψει στα έξι τελευταία παιχνίδια…

Μέσα σ’ αυτό το σερί που έχει καταφέρει να χτίσει, ο Μινώταυρος έχει κερδίσει σημαντικές ομάδες όπως ο Ιδομενέας, ο Ικαρος και τα Νεροκούρου ενώ το τελευταίο του αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία στην οποία υποχρέωσε τη Σπάθα στις Μουρνιές. Επίσης, η ομάδα του Γιώργου Πανίδη έχει επιβληθεί σε δύο εκτός έδρας αποτελέσματα του Χάλη και της Δόξας. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια δεν έχει δεχτεί τέρμα με τα τελευταία να ήταν πριν από πολύ καιρό και ουσιαστικά πριν ξεκινήσει αυτό το σερί όπου είχε γνωρίσει την ήττα από την ΑΕ Κυδωνίας (2-1).

Ο Μινώταυρος δείχνει, λοιπόν, σε μια πολύ καλή κατάσταση αυτή την περίοδο και μένει να φανεί πώς θα εξελιχθεί η πορεία του στη συνέχεια, με το επόμενο παιχνίδι να είναι με την Παλαιόχωρα που θα διεξαχθεί στις Μουρνιές.

TO ΣΕΡΙ ΤΟΥ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ
6η αγωνιστική: Μινώταυρος-Ικαρος 1-0
7η αγωνιστική: Χάλης-Μινώταυρος 0-1
8η αγωνιστική: Μινώταυρος-Ιδομενέας 3-0
9η αγωνιστική: Ηρακλής Νεροκούρου-Μινώταυρος 0-2
10η αγωνιστική: Ρεπό
11η αγωνιστική: Δόξα-Μινώταυρος 0-1
12η αγωνιστική: Μινώταυρος-Σπάθα 0-0

Estrella

Rabona ad