Στην επιστροφή του Κώστα Ανυφαντάκη ως αντιπάλου του Πανθρακικού ο Γιούχτας -που πήγε στην Κομοτηνή χωρίς τους Μάνο, Φαζό, Φέκκα, Τζιράκη και Δασκαλάκη – πάλεψε για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα.
Στο 32’ ο Σουρνάκης με σουτ άνοιξε το σκορ (0-1), αλλά οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν την κατάσταση με τα γκολ των Σαραντίδη (48’ και 65’), Τουρατζίδη (56’) και Παχούμη (67’).
Τα πέντε τέρματα της αναμέτρησης:
31′ 0-1. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοζορώνη ο Περδίκης έβγαλε τη μπάλα εκτός περιοχής και Σουρνάκης με καταπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα.
51′ 1-1. Σουτ του Παχούμη εντός περιοχής, έβγαλε ο Γιαγκιόζης, νέο σουτ του Σαραντίδη το οποίο βρήκε δίχτυα και έφερε το ματς στα ίσια.
56′ 2-1. Μετά από σέντρα του Γκουτζίδη, ο Τουρατζίδης με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι έδωσε προβάδισμα στον Πανθρακικό.
66′ 3-1. Μετά από διαγώνια σέντρα και σπάσιμο της μπάλας ο Τασίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ.
67′ 4-1. Σουτ του Παχούμη εκτός περιοχής, με τη μπαλα να αναπαύεται για τέταρτη φορά στα δίχτυα της εστίας του Χανιωτάκη.
Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Ξάνθης)
Βοηθοί: Αλεξοπούλου – Ασικίδης (Ξάνθης)
Οι αρχικές συνθέσεις:
Πανθρακικός (Κώστας Μπεδρελής): Τασίδης, Λαρέα, Γιανναράκης, Σεβαστίδης, Μουμίν, Ντέμπροβα (60′ Βασίλι), Σαραντίδης, Χ. Παχούμης (75′ Γκαργκαλατσίδης), Τουρατζίδης, Στοΐνοβιτς (30′ Γκουτσίδης), Αναστασόπουλος.
Γιούχτας (Κώστας Ανυφαντάκης): Χανιωτάκης (30′ λ.τρ. Γιαγκιόζης), Ν. Δεσποτόπουλος (82′ Αντέο), Περδίκης, Σουρνάκης, Κοζορώνης, Κωστάκης, Πολυχρόνης, Άντο (82′ Καστελλιανάκης), Γελαδάρης, Πιστικός (73′ Κατσούρρι), Κορνηλάκης.




