Δεν άφησαν περιθώρια τα Σφακιά, 4-1 τον Τάλω

Τάλως Σφακιά | 5 Μαρτίου 2017, 21:10

Μετά από καιρό τα Σφακιά χαμογέλασαν και πάλι αφού νίκησαν και στη δεύτερη φετινή συνάντηση με αντίπαλο τον Τάλω, τον οποίο άφησαν σε ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς νίκη.

Όπως και στο πρώτο ματς, έτσι και τώρα τα Σφακιά βρήκαν τέσσερις φορές δίχτυα και επιβλήθηκαν τελικά με 4-1 στον Ταυρωνίτη, αφού είχε μειώσει ενδιάμεσα ο Τάλως στο β’ μέρος.

Το 0-1 έγινε με το γκολ του Δεληγιαννάκη στο 5’, ενώ το 0-2 στο 20’ με τον Σ. Τζωρτζάκη να εκτελεί το πλάγιο και τη μπάλα να καταλήγει με κόντρες στα δίχτυα του Καραπατάκη.

Δεληγιαννάκης και Τζωρτζάκης συνεργάστηκαν και πάλι στο 50’, και ο πρώτος πέτυχε το 0-3, ενώ μείωσε στο 60’ σε 1-3 για τον Τάλω ο Ρεβύθης.

Με το τέρμα του Μπούχλη μπήκε… τελεία στο ματς, στο 70’, αφού σκόραρε μετά από έμμεσο φάουλ του Συγγελάκη.

Ο Τάλως είχε και δύο δοκάρια στην αναμέτρηση με Καρούσο στο 20’ και Γωνιωτάκη στο 65’.

Τάλως (Αιμίλιος Καλαφάτης): Καραπατάκης, Γ. Παπαβασιλείου, Γωνιωτάκης, Ρεβύθης, Καρακώστας (40’ Μπουρδάκης), Μουστάκας (70’ Φαντριδάκης), Καρούσος, Προεστάκης, Γεωργουσάκης, Αποστολάκης (5’ λ.τρ. Κανταράκης), Ματζουνέας

Σφακιά (Μανώλης Τζωρτζάκης): Σφυνιαδάκης, Ι. Χομπιτάκης (40’ Κυριακάκης), Δεληγιαννάκης, Σφυνιάς, ΙΜ. Τζωρτζάκης, Μπούχλης, Συγγελάκης, Λ. Χομπιτάκης, Βούρβαχης, Δουρουντούς, Ιωσ. Τζωρτζάκης

Estrella

Papantonakis Cards
Nymfi-Restaurant

Rabona ad