Δέλλας: Υπουλο και επικίνδυνο το 0-0

Πλατανιάς Κύπελλο Ελλάδος | 6 Ιαν 2016, 21:18

Δίκαιο χαρακτήρισε το 0-0 των Περιβολίων στις δηλώσεις του ο Τραϊανός Δέλλας. Ο τεχνικός του Ατρόμητου είπε ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική στη ρεβάνς για να περάσει στην επόμενη φάση.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι δηλώσεις του Δέλλα: «Να ευχηθώ σε όλους σας καλή χρονιά με υγεία σε σας και τις οικογένειές σας και σε όλο τον κόσμο. Ηρθαμε σήμερα εδώ να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου προερχόμενοι από ένα άλλο παιχνίδι που δεν παίξαμε την προηγούμενη εβδομάδα και ίσως αυτό μας επηρέασε λίγο από πλευράς αγωνιστικού ρυθμού. Παρ’ όλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Λίγες οι φάσεις που δημιουργήθηκαν και ειδικά από τον αντίπαλο ήταν στατικές. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άνοιξε περισσότερο και οι δύο ομάδες είχαν τη δυνατότητα να πετύχουν τουλάχιστον από ένα γκολ. Δεν έγινε αυτό και νομίζω ότι το αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο από τη δική μου μεριά. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Το 0-0 ειδικά σε διπλά παιχνίδια μπορεί να θεωρείται καλό αποτέλεσμα για την ομάδα που είναι φιλοξενούμενη, αλλά το θεωρώ πολύ ύπουλο και επικίνδυνο, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο δεύτερο παιχνίδι αν θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτόν τον θεσμό. Για εμάς έχει τελειώσει αυτό το παιχνίδι, κοιτάμε το επόμενο που είναι με τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα, ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι… Να προετοιμαστούμε, να ξεκουραστούμε ούτως ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που τους χρειαζόμαστε πάρα πολύ. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Πλατανιά και σε όλους σας, υγεία και καλή χρονιά».

Για το γεγονός ότι φαίνονται ισάξιες οι δύο ομάδες και για το αν ενδιαφέρει το Κύπελλο τον Ατρόμητο: «Και βέβαια μας ενδιαφέρει. Ο Ατρόμητος είναι μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει σε τελικούς. Είναι ένας θεσμός που μέσα από λίγα παιχνίδια σε σχέση με το πρωτάθλημα μπορείς να διεκδικήσεις έναν τίτλο. Επομένως από μόνο του αυτό δίνει ένα κίνητρο. Και για εμάς είναι πολύ σημαντικό όντας χαμηλά στη βαθμολογία και προσπαθώντας να ανεβούμε σιγά-σιγά ο θεσμός του Κυπέλλου μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο».

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad