Δέλλας: Δίκαια προκριθήκαμε

Αντίπαλοι Πλατανιά | 12 Ιανουαρίου 2016, 23:29

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του για να φτάσουν στη πρόκριση στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου χαρακτήρισε την πρόκριση του Ατρόμητου δίκαιη.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ατρομήτου.

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έδειξαν χαρακτήρα και γύρισαν ένα παιχνίδι που στράβωσε από νωρίς από δικό μας λάθος. Ο Πλατανιάς ήθελε να πάει το παιχνίδι στο γκολ ή στο 0-0 για να έχουν ελπίδες. Τα παιδιά δεν πανικοβλήθηκαν και ισοφάρισαν γρήγορα. Φτάσαμε στην πρόκριση με τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά. Αυτός ο μήνας είναι πολύ δύσκολος για μας και πρέπει να τον διαχειριστούμε κατάλληλα. Πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί έρχεται ένα πολύ δύσκολο ματς εκτός έδρας με την Ξάνθη», είπε αρχικά ο Δέλλας.

Για την εικόνα του Ατρόμητου: «Δεν είχαμε ηρεμία. Αντίθετα, είχαμε πολύ νευρικότητα, χάσαμε πολλές μπάλες και έτσι φάγαμε το γκολ. Αυτό έφερε ακόμα περισσότερη νευρικότητα. Η εικόνα αυτή δεν πλησιάζει καν αυτό που έχω στο μυαλό μου για τον Ατρόμητο. Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε χρόνο και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά».

Για την απόδοση του Λε Ταλέκ και τις δύο ασίστ: «Όταν ήρθα, είπα ότι θα δώσω ευκαιρίες σε όλους και πρέπει να τις εκμεταλλευτούν οι παίκτες. Θα έρθουν και άλλα παιδιά που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής. Αλλά πρέπει να τα δίνουν όλα στις προπονήσεις και στους αγώνες για να δείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται σε αυτή την ομάδα».

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad