Δελήμπασης: Θέλει ιδιαίτερη προσοχή η Δαμάστα

Γ' Εθνική | 14 Οκτωβρίου 2020, 22:26

Δηλώσεις παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής του Ρεθυμνιακού, Στέλιος Δελήμπασης, λίγες ημέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Ο εκ’ των αρχηγών της Ρεθυμνιώτικης ομάδας ευχήθηκε καλή πορεία και υγεία σε όλες τις ομάδες του Ρεθύμνου που θα αγωνισθούν στις Εθνικές κατηγορίας, ενώ μίλησε και για την πρεμιέρα με τη Δαμάστα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Facebook σελίδα του Ρεθυμνιακού:

«Εύχομαι στους συμπαίκτες μου, τις ακόμη δύο Ρεθυμνιώτικες ομάδες, το Αστέρα και τον Άρη, αλλά και σε όλους τους ποδοσφαιριστές και παράγοντες των ομάδων που θα μετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα μία σεζόν γεμάτη υγεία. Εύχομαι το ίδιο καλή πορεία και με υγεία να έχει και η εκπρόσωπος της πόλης μας στην Football League, Επισκοπή.

Ο αγώνας με την Δαμάστα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά από αποχή πέντε μηνών και με τις ομάδες να αναζητούν τον καλύτερο δυνατό ρυθμό τους. Η συγκεκριμένη συνάντηση θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα κρύβει εκπλήξεις.

Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς και τις δυνατότητες και να αντιμετωπίσουμε το κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα έτσι ώστε να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, προετοιμαστήκαμε στους πιο ιδανικούς ρυθμούς και είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε.

Πιστεύω στην εμπειρία και τις ικανότητες των συμπαικτών μου και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ένα ξεκίνημα που θα αντιπροσωπεύει την αξία μας αλλά και την προσπάθεια που καταβάλλαμε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας.»

Estrella
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad