Η ηρακλειώτικη ομάδα όπως σημειώνει στις δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ο Κώστας Δεληκώστας θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική, έχοντας στο μυαλό της το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πήγασο.
Η τοποθέτηση του έμπειρου προπονητή είναι η εξής: «Είμαστε σε ανοδική πορεία και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με τον Ολυμπιακό, γιατί ακολουθεί για μας, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι , την Κυριακή, με τον Πήγασο, στο γήπεδο μας, στο οποίο θέλουμε πάση θυσία τη νίκη, ώστε να να πλησιάσουμε τις ομάδες, με τις οποίες θα παλέψουμε στα πλέι-άουτ για τη σωτηρία».
Οσον αφορά την ενημέρωση του ΟΦΗ έχει ως εξής:
Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την προσεχή Τετάρτη (8/3, 6μμ) στο Ρέντη, στρέφει την προσοχή του ο ΟΦΗ, για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, πριν μπει στην μάχη των πλέι-άουτ.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Η αποστολή του ΟΦΗ, θα μεταβεί την Τετάρτη αεροπορικώς στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θα επιστρέψει με την βραδινή πτήση στο Ηράκλειο, ώστε να μην επιβαρυνθεί η ομάδα, με περισσότερη κόπωση ενόψει του αγώνα με τον Πήγασο.