Δεληκώστας: Οδηγός για το πρωτάθλημα τα παιχνίδια του Λιγκ Καπ

Βόλεϊ 29 Σεπτεμβρίου 2022, 13:45

Ο προπονητής βόλεϊ του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας, αναφέρθηκε γενικά στη διοργάνωση του Λιγκ Καπ αλλά και στην σημασία των αγώνων που θα δώσει η ομάδα σε αυτή.

KTEO Κρήτης

Ο ΟΦΗ θα δώσει τρεις αναμετρήσεις στην Θεσσαλονίκη, στις 14-16 Οκτωβρίου με τους Αθλο Ορεστιάδας (14/10, 7.30μμ), Αριστοτέλη Σκύδρας (15/10, 5μμ) και Πήγασο Πολίχνης (16/10, 3μμ) για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Με αφορμή αυτούς τους αγώνες, ο τεχνικός του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην χρησιμότητα που θα έχουν για τον ΟΦΗ αυτά τα παιχνίδια, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του Κώστα Δεληκώστα:

“Το Λίγκ Καπ είναι ένας θεσμός που θα τον τιμήσουμε. Η ένσταση μου είναι τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια, σε τρείς μέρες, σε περίοδο προετοιμασίας. Θα κοιτάξουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά δεν θα διακινδυνεύσω τραυματισμό, κάποιου αθλητή. Είναι χρήσιμα και αναγκαία παιχνίδια για μας. Στην Κρήτη, είμαστε απομακρυσμένοι και δεν έχουμε τη δυνατότητα των φιλικών, που έχουν άλλες ομάδες της κατηγορίας. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια, θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για το πρωτάθλημα”.

manolikakis

Rabona ad