Δεληκώστας: «Πολύ χαρούμενοι για την πρώτη νίκη»

Βόλεϊ 6 Νοεμβρίου 2022, 23:25

Την ικανοποίησή του για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα εξέφρασε ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας.

KTEO Κρήτης

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Volley League πανηγυρίζει ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε του Αριστοτέλη Σκύδρας με 3-0 σετ στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την 3η αγωνιστική.

Πρώτη νίκη για ΟΦΗ, 3-0 τον Αριστοτέλη

Με την ολοκλήρωση του αγώνα ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας, δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρώτη νίκη. Ήμασταν πιεσμένοι στο πρώτο σετ, γιατί δεν ξέραμε τι να περιμένουμε ακριβώς απο την ομάδα μας. Κάναμε μΊα εβδομάδα προπόνηση με τον πασαδόρο μας, γιατί έλειπε με κορωνοϊό.

Μας έλειπε και ο λίμπερο ο Τσαδήμας, έπαιξε μόνο με μία προπόνηση. Ουσιαστικά τώρα χτίζουμε την ομάδα. Προσπαθούμε να βρεθούμε με τον πασαδόρο. Αφιερώσαμε πολύ χρόνο στον πασαδόρο και τους επιθετικούς και δεν δουλέψαμε πολύ στο μπλοκ άμυνα.

Αρκετοί παίκτες μου στο μπλοκ είναι σε νηπιακό επίπεδο και αυτή την εβδομάδα θα δουλέψουμε πολύ. Αργούμε πολύ στο χρόνο, στο μπλοκ. Για αυτό στην αρχή δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε το παιχνίδι του Προύσαλη που ήταν πολύ καλός και δεν κάναμε πολλά μπρέικ-πόιντ.

Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι. Θέλουμε λίγο χρόνο, αλλά νομίζω με δουλειά θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Τώρα φιλοξενούμε τον ΠΑΟΚ. Είναι ομάδα από την τετράδα, έχουμε λίγες πιθανότητες, αλλά θα προσπαθήσουμε να τις εξαντλήσουμε. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας. Ήταν και σε αυτό το παιχνίδι, πολύ ωραία η ατμόσφαιρα. Πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας και στα επόμενα παιχνίδια. Θέλω να πω άτι ακόμη. Κάναμε ένα αίτημα στην τοπική ένωση του βόλεϊ για να αναβληθεί ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών Κρήτης στο βόλεϊ που είχε οριστεί την ίδια ώρα με το δικό μας παιχνίδι.

Στον τελικό είχε προκριθεί η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ και ζητήσαμε αναβολή, ώστε να είναι τα κορίτσια στο γήπεδο, για εμπειρίες. Δεν ξέρω, πρόσωπα και δε ξέρω γιατί απορρίφθηκε το αίτημα μας για αναβολή. Εγκληματούν αυτοί που δεν επιδιώκουν να έρθουν τα παιδιά στα παιχνίδια μας στην Volley League.

Τα παιδιά πρέπει να έχουν ινδάλματα. Τα παιδιά αυτά θα έβλεπαν σήμερα τον Σαρικείσογλου που είναι σχεδόν 40 χρονών και παίζει. Θα έβλεπαν τον Προύσαλη που ήταν 12 χρόνια πασαδόρος της Εθνικής ομάδας. Η επαφή του είναι αξεπέραστη. Αυτά είναι παραστάσεις για τα παιδιά. Τα παιδιά μπορούν να μάθουν από εικόνα, να έχουν παραστάσεις και να αγαπήσουν το βόλεϊ. Αυτό που έκαναν είναι πολύ άδικο.»

Από την πλευρά του ο προπονητής του Αριστοτέλη Σκύδρας, Παναγιώτης Σδραυκάκης, δήλωσε:

«Με τρία μπλοκ στο παιχνίδι δύσκολα θα κερδίσεις. Η υποδοχή μας δεν ήταν καλή σε σχέση με τον ΟΦΗ, οπότε και εκεί ήμασταν στα μείον. Δεν τα πήγαμε όσο καλά θα θέλαμε. Και εμείς και ο ΟΦΗ, έχουμε τους ίδιους στόχους να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ήταν ένα παιχνίδι εκτός έδρας. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, ευελπιστούμε στα επόμενα.»

manolikakis

Rabona ad