Δεληκώστας: «Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ σοβαρός»

Βόλεϊ 12 Νοεμβρίου 2022, 22:05

Ο προπονητής του ΟΦΗ χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ «πολύ σοβαρή» και «πολύ καλή ομάδα», ενώ ο Θοδωρής Τσαδήμας εστιάζει πλέον στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Μίλωνα.

KTEO Κρήτης

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο από τον ΠΑΟΚ με 3-1 σετ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Volley League.

Πήρε σετ αλλά όχι πόντο ο ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Διαβάστε τι ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση…

Κώστας Δεληκώστας (προπονητής ΟΦΗ): «Είπαμε ότι με τις τέσσερις πρώτες ομάδες, για να πάρουμε κάτι πρέπει αυτές να είναι σε κακή μέρα και εμείς στην καλύτερη μας μέρα. Δεχθήκαμε πολλούς άσους το πρώτο σετ, κυρίως από το Ράπτη.

Κάναμε λάθη και σε μέτρια σέρβις. Αυτό είναι πρωτοφανές για μας, γιατί εμείς είμαστε καλοί στην υποδοχή. Στο μπλοκ πάνω στο φιλέ ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Αυτό φάνηκε στα δυο πρώτα σετ. Κάναμε ένα ξέσπασμα στο τρίτο σετ, στο μπλοκ άμυνα και στο σέρβις του Σικούκου και το πήραμε, αλλά δεν μας έδωσε κάτι περισσότερο.

Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ σοβαρός. Έχει πολύ καλή ομάδα φέτος και καλή χημεία. Του έλειψε ο Γιόρνα, αλλά και ο Σωτηρίου κάλυψε το κενό, είναι πολύ καλός μπλοκέρ. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός σε όλους τους τομείς.

Έμεινα ευχαριστημένος από κάποια χτυπήματα του διαγώνιου του Σικούκου, περιμένω και τον Τζάρβις την επόμενη εβδομάδα. Ο Αμπράο ήταν σε ανεκτά επίπεδα και πιστεύω ότι ανεβαίνει Χρειαζόμαστε δουλειά στο σέρβις, από κάποιους παίκτες.

Τώρα πάμε στον Μίλωνα που κέρδισε τον Παναθηναϊκό. Έχει πολύ καλή ομάδα με παίκτες εγνωσμένης αξίας, αλλά και ελπιδοφόρους. Το γήπεδο είναι πολύ δύσκολο. Θα παίξουμε με μία πολύ ανταγωνιστική μάδα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι.»

Θοδωρής Τσαδήμας (λίμπερο ΟΦΗ): «Στα δυο πρώτα σετ, αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Δεν κρατήσαμε την υποδοχή και εγώ προσωπικά έκανε τέσσερα λάθη που δεν μου επιτρέπεται. Αυτό ήταν η κινητήριος δύναμη του ΠΑΟΚ.

Έκανε πολύ καλό σέρβις στα δυο πρώτα σετ. Ανεβήκαμε πολύ στο τρίτο σετ, στην υποδοχή και στο μπλοκ άμυνα. Έχουμε ένα πολύ καλό διαγώνιο που τελείωσε πολύ δύσκολες μπάλες σε αυτό το σετ. Ο ΠΑΟΚ ήταν 2-3 κλικ παραπάνω από εμάς σε κάποιους τομείς και ειδικά στο μπλοκ άμυνα.

Αυτό δεν μας επέτρεψε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Εμείς συνεχίζουμε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με τον φορμαρισμένο Μίλωνα, στο οποίο θα πάμε να παλέψουμε για ότι καλύτερο.»

Γιόσκο Μιλενκόσκι (προπονητής ΠΑΟΚ): «Νομίζαμε ότι θα είναι εύκολο, αλλά δεν είναι εύκολο. Ο ΟΦΗ έχει καλή ομάδα, τέσσερις ξένους, είναι δύσκολο γήπεδο εδώ. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις. Αλλά εμείς παίξαμε καλά. Είχαμε καλό σέρβις και καλό μπλοκ.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στον ΟΦΗ. Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να παλέψουμε όλους τους τίτλους. Έχουμε και την Ευρώπη. Την Τετάρτη πηγαίνουμε να παίξουμε τη ρεβάνς στη Βουλγαρία.

Και εκεί δεν είναι εύκολα. Έχουμε παιχνίδια σε κάθε 2-3 μέρες. Περιμένουμε πίσω και τον Γιόρνα. Νομίζω είμαστε σε ένα καλό δρόμο και θα είναι μια καλή σεζόν για τον ΠΑΟΚ.»

Θόδωρος Βουλκίδης (κεντρικός ΠΑΟΚ): «Ήταν πολύ ζεστό το κλίμα στην Κρήτη. Είναι μία πολύ ομάδα ο ΟΦΗ και θα το δείξει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Εμείς ήμασταν καλύτεροι σε κάποια κομμάτια και πήραμε τη νίκη άξια. Η συνέχεια για μας είναι το επόμενο παιχνίδι στη Βουλγαρία. Πάμε για να πάρουμε την πρόκριση.»

manolikakis

Rabona ad