Δεληκώστας: O ΟΦΗ επενδύει στη δουλειά | vid

Βόλεϊ 14 Οκτωβρίου 2021, 23:15

Για την έναρξη της Volley League και το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό μίλησαν ο τεχνικός του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας και οι αθλητές της Κρητικής ομάδας Άγγελος Στεφανίδης και Πέτρος Κάλλας.

KTEO Κρήτης

Αναλυτικά όσα είπαν στο επίσημο κανάλι του ΟΦΗ…

Κώστας Δεληκώστας (προπονητής ΟΦΗ): «O ΟΦΗ επενδύει στη δουλειά και την ατομική βελτίωση. Με τον Ολυμπιακό μπορεί να έχουμε λίγες πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά εμάς μας ενδιαφέρει να κάνουμε σωστές επαναλήψεις, ώστε να πάρουμε μικρά και μεγάλα αποτελέσματα στο μέλλον. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, είναι πρωταθλητής. Είναι πολύ καλός στο μπρέικ-πόιντ και στο σέρβις, όπου έχει μεγάλη δύναμη. Εμείς θέλουμε να φανούμε έτοιμοι. Και ο Παναθηναϊκός ήταν καλός στο σέρβις και εμείς ήμασταν ανταγωνιστικοί. Τις παίζαμε τις φάσεις, δεν ήμασταν σάκος του μποξ.»

Άγγελος Στεφανίδης (πασαδόρος ΟΦΗ): «Είμαστε μια νεανική ομάδα και οι παίκτες προσπαθούμε για το καλύτερο. Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση και εύχομαι όλο αυτό να βγει και στα παιχνίδια. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά, με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Με τον Ολυμπιακό, είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Θα βάλουμε τα δυνατά μας, για να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.»

Πέτρος Κάλλας (ακραίος ΟΦΗ): «Φέτος ο ΟΦΗ δεν έχει σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Είναι φυσιολογικό, όσο μια ομάδα είναι στην κατηγορία, να μαθαίνει, σε όλους τους τομείς. Έχουμε ένα πολύ καλό προπονητή τεχνογνώστη και θεωρώ ότι μας βάζει όλους στο σωστό δρόμο. Θέλει δουλειά και πολύ υπομονή. Ο στόχος της ομάδας τώρα είναι να βγάλουμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση με τον κόουτς. Από θέμα προπόνησης, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Υπάρχει πολύ ποιότητα στην προπόνηση. Θεωρώ ότι φέτος ο ΟΦΗ θα κάνει την καλύτερη πορεία που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια.»

manolikakis

Rabona ad