Δεληκώστας: «Ματς της χρονιάς με τον Πήγασο»

Βόλεϊ 9 Μαρτίου 2023, 19:19

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν και ο ΟΦΗ έχει εστιάσει στην αναμέτρηση με τον Πήγασο, την οποία ο Κώστας Δεληκώστας χαρακτήρισε ως «ματς της χρονιάς» και ο Βαγγέλης Βαϊόπουλος έκανε λόγο για «τελικό».

KTEO Κρήτης

Την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Volley League κατοχύρωσε ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του, με 3-0 σετ, επί του ΟΦΗ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Ήττα του ΟΦΗ από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό

Ως τελικός αντιμετωπίζεται από το τμήμα βόλεϊ του ΟΦΗ ο εντός έδρας αγώνας με τον Πήγασο Πολίχνης, με τη διοίκηση να αποφασίζει για ελεύθερη είσοδο των φιλάθλων.

Ελεύθερη είσοδος στο ΒΑΚ με Πήγασο Πολίχνης

Αναλυτικά όσα δήλωσαν ο τεχνικός του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας και ο κεντρικός της Κρητικής ομάδας Βαγγέλης Βαϊόπουλος τόσο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που προηγήθηκε όσο και για εκείνο με τον Πήγασο που ακολουθεί…

Κώστας Δεληκώστας: «Το ματς κρίθηκε στους άσσους και στο σερβίς του Ολυμπιακού. Δεν έχουμε την τεχνική για να ανταπεξέλθουμε σε αυτά τα σερβίς του Ολυμπιακού. Εκεί έκανε τη διαφορά. Πάνω στο φιλέ δεν πήγαμε και άσχημα.

Για μας ο αγώνας που έρχεται με τον Πήγασο είναι το ματς της χρονιάς. Δεν βλέπουμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Εμάς ο στόχος μας είναι το κάθε ματς στη σειρά του. Συλλυπητήρια στις οικογένειες για τα παιδιά που έχασαν στο δυστύχημα στα Τέμπη. Κάναμε πολλά λάθη σαν γενιά.

Αυτός ο ωχαδελφισμός πρέπει να σταματήσει. Κανείς μόνος του δε μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Μόνο όλοι μαζί και σαν ομάδα μπορούμε να κάνουμε πολλά. Το ίδιο και στο βόλεϊ. Μία ομάδα μπορεί να αλλάξει το άθλημα και κυρίως εάν υπάρξει ομάδα που θα δουλέψει στους Έλληνες αθλητές. Για αυτό έχουμε και το φαινόμενο των πέντε ξένων. Χρειάζεται ομάδα από τον ιδιωτικό τομέα.»

Βαγγέλης Βαϊόπουλος: «Έχουμε επηρεαστεί όλοι από αυτό που έγινε στα Τέμπη. Τα βαθύτατα συλλυπητήρια στις οικογένειες. Κουράγιο. Όλοι μας το νιώθουμε μέσα μας καθημερινά αυτό που έχει γίνει.

Είναι πολύ δύσκολο ψυχολογικά να φύγεις από αυτό. Δεν θα μείνω πολύ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Έχει την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή. Παίζει στους Ευρωπαϊκούς τελικούς και ελπίζω να τα καταφέρει.

Για εμάς ο αγώνας που έρχεται με τον Πήγασο Πολίχνης είναι ένας τελικός. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ένα πολύτιμο τρίποντο. Νομίζω πως μετά τη νίκη επί του Άθλου Ορεστιάδας ο κόσμος θα είναι κοντά μας για να μας στηρίξει. Για μας ο αγώνας με τον Πήγασο την Κυριακή είναι τελικός χωρίς αύριο.»

manolikakis

Rabona ad