Δεληκώστας: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ, να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Βόλεϊ 10 Νοεμβρίου 2022, 19:39

Ο τεχνικός της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας, μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα σε ομάδα «από το πρώτο ράφι», όπως χαρακτηρίζει τον ΠΑΟΚ.

KTEO Κρήτης

Ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 4η αγωνιστικής της Volley League το προσεχές Σάββατο 12 (12/11, 17:00).

Ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΑ ΟΦΗ για την επερχόμενη αναμέτρηση. Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Δεληκώστας:

«Θέλουμε ο κόσμος να γεμίσει το κλειστό του ΒΑΚ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Μας αρέσει που έρχονται στο γήπεδο οι φίλαθλοι του ΟΦΗ και οι οργανωμένοι. Θέλουμε επιτέλους να γεμίσει το ΒΑΚ και να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε.

Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα από το πρώτο ράφι, από την πρώτη τετράδα. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στην κακή μέρα του ΠΑΟΚ και την καλή τη δική μας, αν μπορούμε να πάρουμε κάποιο πόντο, μακάρι και κάτι περισσότερο.

Δείχνουμε σημάδια βελτίωσης σαν ομάδα. Αυτήν την εβδομάδα δουλέψαμε στο μπλοκ – άμυνα και θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και με αυτές τις ομάδες, που έχουν υψηλό επίπεδο.»

manolikakis

Rabona ad