Δεληκώστας: Είναι το ματς της χρονιάς για εμάς

Βόλεϊ 23 Μαρτίου 2023, 14:40

Παιχνίδι «δίχως αύριο» είναι αυτό στην έδρα του Αθλου Ορεστιάδας για τον ΟΦΗ, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Κώστας Δεληκώστας.

KTEO Κρήτης

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου (25/03), σημειώνοντας ότι η ομάδα του ψάχνει εμφάνιση ανάλογη με αυτή στην έδρα της, όπου πρόσφατα κέρδισε με 3-0 σετ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του τμήματος βόλεϊ του ΟΦΗ: «Είναι το ματς της χρονιάς για μας. Είναι παιχνίδι δίχως αύριο. Για να έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας, πρέπει να πάρουμε τρίποντο. Τον Αθλο τον κερδίσαμε στο γήπεδο μας με 3-0 σετ, πριν από μερικές εβδομάδες και χρειαζόμαστε μια ανάλογη εμφάνιση και ένα ανάλογο αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε και να διεκδικήσουμε με καλύτερες προϋποθέσεις την παραμονή μας. Δουλέψαμε στο διάστημα της διακοπής, ειδικά στο σέρβις που είχαμε θέματα στο παιχνίδι με τον Πήγασο και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι».

Volley League: Το Σάββατο αρχίζουν τα πλέι άουτ

Να σημειωθεί ότι επικεφαλής της αποστολής του ΟΦΗ στην Ορεστιάδα θα είναι ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης. Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει αεροπορικώς την Παρασκευή (24/03) από το Ηράκλειο και θα επιστρέψει την Κυριακή (26/03) το βράδυ.

 

manolikakis
Synagogi

Rabona ad