Δεληκώστας: Χρειαζόμαστε τη νίκη με Αριστοτέλη

Βόλεϊ 3 Νοεμβρίου 2022, 16:33

Για παιχνίδι από αυτά που πρέπει να κερδίσει χαρακτήρισε αυτό με τον Αριστοτέλη Σκύδρας ο Κώστας Δεληκώστας.

KTEO Κρήτης

Ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε ότι η ομάδα του το χρειάζεται το κυριακάτικο παιχνίδι (06/11, 18:00) – προερχόμενη από δύο σερί ήττες – και πρέπει να το πάρει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη σελίδα του ΟΦΗ: «Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας και μάλιστα από αυτά που πρέπει να πάρουμε, για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Το χρειαζόμαστε αυτό το παιχνίδι και πρέπει να το πάρουμε. Εύχομαι να έχουμε και πάλι μαζί μας τον κόσμο μας. Με τον Παναθηναϊκό, η εικόνα ήταν φανταστική. Εύχομαι να συμβεί το ίδιο και σε αυτό το παιχνίδι».

Οσον αφορά το ξεκίνημα του ΟΦΗ τόνισε τα εξής: «Εχουμε ατυχίες με τον κορονοϊό. Δεν έχουμε προπονηθεί ακόμη όλοι μαζί και δεν έχουμε παίξει σε κανένα παιχνίδι ,με την κανονική μας επτάδα. Με τον Παναθηναϊκό παίξαμε χωρίς τον βασικό πασαδόρο και το διαγώνιο. Με την Κηφισιά χωρίς τον λίμπερο, που είναι ο πυλώνας της άμυνας μας. Στο τελευταίο παιχνίδι με την Κηφισιά, πήγαμε πολύ καλά στα δυο πρώτα σετ και θα έπρεπε να έχουμε κάνει κάτι καλύτερο. Εύχομαι με τη Σκύδρα, να παίξουμε πλήρεις και να δείξουμε τις δυνατότητες μας».

 

manolikakis

Rabona ad