Δεληκώστας: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση» | vids

Βόλεϊ 15 Ιανουαρίου 2023, 21:03

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας, έδωσε συγχαρητήρια στην Κηφισιά (την οποία χαρακτήρισε «ομάδα για ψηλά») και προανήγγειλε δύο ακόμη μεταγραφές.

KTEO Κρήτης

Ο ΟΦΗ πραγματοποίησε τη χειρότερη, ίσως, εμφάνισή του στο φετινό πρωτάθλημα, ηττήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου με 3-0 σετ από την Κηφισιά και το έργο του δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.

Πολύ κακός ο ΟΦΗ – Ήττα 3-0 σετ από Κηφισιά

Διαβάστε τι ειπώθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου…

Κώστας Δεληκώστας (προπονητής ΟΦΗ): «Συγχαρητήρια στην Κηφισιά, είναι ομάδα για ψηλά. Για μας δεν λειτούργησε τίποτα καλά. Είχαμε τρεις νέους παίκτες στην επτάδα. Δεν ήμασταν καλοί σε κανένα στοιχείο. Η ομάδα είναι στο να ξαναχτιστεί. Περιμένουμε καινούργιους παίκτες. Είναι βάλσαμο το κενό για μας. Και για να δουλέψουμε, αλλά και για τις μεταγραφές. Τον Ντεμιρτσί δεν μπορούμε να τον κρίνουμε. Ήρθε χθες και έπαιξε. Θα είναι καλύτερος στο μέλλον. Χρειαζόμαστε ενίσχυση. Πηγαίνουμε για άλλες δυο κινήσεις. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα πάρουμε καλούς παίκτες και θα είμαστε ανταγωνιστικοί.»

Στάθης Αραμπόπουλος (αθλητής ΟΦΗ): «Έπαιξα στην θέση του λίμπερο λόγω της σημαντικής απουσίας του Τσαδήμα. Ήταν ένα αναπάντεχο πρόβλημα για μας. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα. Δεν πήγαμε καλά στην υποδοχή και για αυτό δεν πήγαμε καλά και στην επίθεση. Η Κηφισιά, είναι μια δουλεμένη ομάδα και δεν συγχωρεί λάθη δικά μας. Δεν μπορέσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στο κενό που έχουμε τώρα. Έχουμε ένα νέο παίκτη μαζί μας. Έρχεται ένας τελικός στη Σκύδρα. Δεν έχει κριθεί τίποτε ακόμη και κανείς δεν μπορεί να μας ξεγράψει. Πρέπει να έρθουν αποτελέσματα.»

Κώστας Χριστοφιδέλης (προπονητής Κηφισιάς): «Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα είμασταν αυτοί που έπρεπε. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι, ακολουθήσαμε το πλάνο μας και δίκαια ήρθε η νίκη. Συγχαρητήρια στους αθλητές μου, είναι μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία ομάδα που ξέραμε ότι βρίσκεται “με την πλάτη στον τοίχο”. Εύχομαι καλή συνέχεια στην προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ. Έχω ξαναπεί ότι στόχος μας είναι να προοδεύουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Αυτό είναι το ζητούμενο και αυτό είδα σήμερα. Κοιτάμε τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος και είμαστε αισιόδοξοι. Όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που δεν μπορούμε να προβλέψουμε. Αυτό που θέλουμε και αυτό που στοχεύουμε είναι να είμαστε όσο μπορούμε πιο ανταγωνιστικοί απέναντι σε ομάδες που είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο απέναντι σε ομάδες που είναι πάνω από εμάς. Στόχος μας είναι η αποφυγή των play out έτσι ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε με περισσότερη ηρεμία στο δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος και να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε.»

Κόρεϊ Τσέιβερς (αθλητής Κηφισιάς): «Σήμερα παίξαμε με μεγάλη συγκέντρωση και πήραμε δίκαια τη νίκη. Υπηρετήσαμε το αγωνιστικό μας πλάνο και πήραμε ένα πολύτιμο “τρίποντο”. Μπορεί να μη τελειώσαμε το πρώτο μισό του πρωταθλήματος όπως θέλαμε, όμως έχουμε κάνει μία καλή αρχή στο δεύτερο. Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.»

manolikakis

Rabona ad