Δεληκώστας: «Αυτό μας ρίχνει πολύ σαν ομάδα»

Βόλεϊ 20 Νοεμβρίου 2022, 17:58

Για την προσπάθειά των παικτών του στο κλειστό γυμναστήριο "Κροίσος Πέρσης", τα θετικά, τα αρνητικά και τι πρέπει να αλλάξει μίλησε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας.

KTEO Κρήτης

Ο Μίλων επιβλήθηκε δύσκολα του ΟΦΗ με 3-1 σετ στο κλειστό γυμναστήριο “Κροίσος Πέρσης” το βράδυ του Σαββάτου για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League Ανδρών.

Το “πάλεψε” ο ΟΦΗ – Ήττα από Μίλωνα | vids

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Ηρακλειώτικης ομάδας μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Κάποια λάθη στα τελειώματα των δυο πρώτων σετ μας κόστισαν ακριβά. Μας κόστισαν τα δύο πρώτα σετ. Ειδικά στο δεύτερο σετ ήμασταν μπροστά και έπρεπε να το πάρουμε. Πήραμε ανέλπιστα το τρίτο, γιατί ήμασταν πίσω 23-19 και κάναμε ένα συνολικό σερί 6-0.

Παίξαμε καλά μπλοκ άμυνα. Είμαι ευχαριστημένος επιθετικά απο τον Σικούκου και τον Αμπράο, αλλά όχι απο τον Τζάρβις επιθετικά. Ο Τζάρβις έκανε λάθη σε εύκολες επιθέσεις. Τον περιμένουμε πολύ καλύτερο.

Πρέπει να δουλέψουμε σε εύκολες καταστάσεις που κάναμε λάθη, όπως τα σερβίς του Νανόπουλου. Αυτό μας ρίχνει πολύ σαν ομάδα. Συγχαρητήρια στον Μίλωνα και στον Σάκη Ψάρρα για την επιτυχία και την ομάδα που έχει φτιάξει.»

manolikakis

Rabona ad