Δεληκώστας: Αυτά είναι τα σοβαρά παιχνίδια για μας

Βόλεϊ 19 Νοεμβρίου 2021, 20:54

Δηλώσεις εν' όψει της αναμέτρησης με τον Φίλιππο Βέροιας παραχώρησαν ο τεχνικός του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας και ο Αμερικάνος διαγώνιος Ράντι Ντεουίς.

KTEO Κρήτης

Τον Φίλιππο Βέροιας υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου () στο κλειστό του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου ο ΟΦΗ επιζητώντας τη δεύτερη νίκη του πρωτάθλημα. O προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας και ο Αμερικάνος διαγώνιος Ράντι Ντεουίς μίλησαν στο επίσημο κανάλι της Κρητικής ομάδας για το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπαν…

Κώστας Δεληκώστας: «Αυτά είναι τα σοβαρά παιχνίδια για μας. Με τη Βέροια, την Κηφισιά τον Μίλωνα. Kερδίσαμε την Κηφισιά, θέλουμε να κερδίσουμε την Βέροια. Είναι ομάδα ανταγωνιστική. Παίζουμε στην έδρα μας και όπως και με την Κηφισιά, θέλουμε τη νίκη, μακάρι να έρθει και με καθαρό σκορ.

Ακούγονται πολλά για τα προβλήματα της Βέροιας, αλλά εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα κριθεί από τη δική μας απόδοση. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Είναι από αυτά που λέμε παιχνίδια 6 πόντων. Εσύ παίρνεις τρείς και ο αντίπαλος κανένα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Τους οργανωμένους, αλλά και όλο τον κόσμο του ΟΦΗ. Με την Κηφισιά μας βοήθησαν πολύ. Ο κόσμος μας ανέβασε και τον θέλουμε δίπλα μας.»

Ράντι Ντεουίς: «Είναι ένα από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε. Είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Δουλεύουμε σκληρά, προπονούμαστε σκληρά, οπότε θέλουμε να κερδίζουμε.»

manolikakis

Rabona ad