Δείτε σε video τη βράβευση του Φανούρη

Πλατανιάς | 24 Οκτωβρίου 2016, 18:20

Τις 301 συμμετοχές στα γήπεδα της μεγάλης κατηγορίας συμπλήρωσε το Σάββατο, ο Φανούρης Γουνδουλάκης, και ο Πλατανιάς τον τίμησε με έναν ξεχωριστό τρόπο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στο περιθώριο της αναμέτρησης με την Ξάνθη η ΠΑΕ τον τίμησε με μια αναμνηστική πλακέτα την οποία έδωσαν στον αρχηγό του Πλατανιά τα πιο… πολύτιμα γκολ της ζωής του, τα παιδιά του, Μαρία και Αποστόλης, αλλά και ο μικρός θαυμαστής του Χρήστος…..

Το ταξίδι του Φανούρη Γουνδουλάκη στα γήπεδα της μεγάλης κατηγορίας ξεκίνησε 15 χρόνια και συγκεκριμένα στις 27 Μαΐου του 2001, όταν έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της Καλαμάτας. Τον Ιανουάριο του 2004, παίρνει μεταγραφή για τον Πανιώνιο. Θα παραμείνει εκεί για εννέα χρόνια όπου θα πραγματοποιήσει 234 συμμετοχές, πετυχαίνοντας παράλληλα και 23 γκολ.Το καλοκαίρι του 2013, θα φορέσει τη φανέλα του Πλατανιά, συνεχίζοντας την εξαιρετική του παρουσία στα γήπεδα της μεγάλης κατηγορίας. Με την Χανιώτικη ομάδα έφτασε τις 65 συμμετοχές, ενώ έχει πετύχει και 9 τέρματα.

Πρόκειται για έναν παίκτη που κοσμεί με την παρουσία του, όχι μόνο τον Πλατανιά, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, τόσο με την επαγγελματική του συμπεριφορά, όσο και με το ήθος του. Ενας πραγματικός αρχηγός, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα δεν έχει δεχτεί ποτέ του την κόκκινη κάρτα!

Δείτε το βίντεο από την βράβευση του Φανούρη Γουνδουλάκη, όπως την κατέγραψε η κάμερα του fcplataniasTV.

 

Estrella