Δείπνο της διοίκησης στην ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ

Βόλεϊ 11 Σεπτεμβρίου 2023, 15:22

Πριν από την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν στην Pre League το… μενού για την ομάδα βόλεϊ ανδρών του ΟΦΗ είχε δείπνο.

KTEO Κρήτης

Συγκεκριμένα δείπνο στην ομάδα παρέθεσε ο πρόεδρος Γιάννης Δανδάλης, μέσα σε εξαιρετικό κλίμα. Ο ΟΦΗ βάζει… πλώρη για την άμεση επάνοδο στη Volley League.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ:

Το ταξίδι της επιστροφής του ΟΦΗ στην Volley League, ξεκίνησε με το δείπνο που παρέθεσε στους παίκτες, ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Δανδάλης, παραμονές της έναρξης της προετοιμασίας, για την συμμετοχή του ΟΦΗ στην Pre League.

Παλιοί και νέοι παίκτες του ΟΦΗ, μπαίνουν ξανά στο γήπεδο και ξεκινούν τη σεζόν, με στόχο την επιστροφή της ομάδας, στην μεγάλη κατηγορία.

Στην σύντομη ομιλία του, ο πρόεδρος του  Ερασιτέχνη ΟΦΗ και του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, καλωσόρισε τους νέους παίκτες και τους ευχήθηκε, να έχουν την υγειά τους και να έχουν μια πετυχημένη σεζόν.

Οπως τους είπε, πιστεύει στις δυνατότητες τους και θεωρεί ότι ο ΟΦΗ έχει φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα για τα δεδομένα της Pre League.

O προπονητής Νίκος Αντωνιάδης, αναφέρθηκε στο προπονητικό πρόγραμμα των πρώτων εβδομάδων, που περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις καθημερινά, με βάρη και τρέξιμο το πρωί και το απόγευμα με προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Στο προεδρικό δείπνο, παραβρέθηκε εκ μέρους της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Αποστολάκης, ο οποίος ευχήθηκε στο βόλει του ΟΦΗ να επιστρέψει εκεί που αξίζει.

Ακόμη παρόντες, δυο παραγοντικές …ενισχύσεις.

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Χονδροζουμάκης, χορηγός της ομάδας, τα τελευταία χρόνια, ο οποίος φέτος θα έχει πιο ενεργό ρόλο, αλλά και η Μαρία Παπαδάκη (μέλος του Δ.Σ. του ΕΑΚΗ, άλλοτε αθλήτρια και προπονήτρια βόλει) η οποία θα βοηθήσει και αυτή, την προσπάθεια του ΟΦΗ.

Ακόμη παρόντες, ο Γενικός Αρχηγός Δημήτρης Ζλατιλίδης, ο προπονητής  ακαδημιών Ανέστης Μαλτίδης, ο οποίος θα είναι στο τεχνικό επιτελείο και ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Ζουραράκης.

Tη Δευτέρα (11/9), στις 7μμ το ταξίδι του ΟΦΗ στην Pre League ξεκινάει, με την πρώτη προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

 

manolikakis
Synagogi
Orionas Handball

Rabona ad