Δείχνουν τα… δόντια τους από την αρχή

Σπάθα Απόλλων | 2 Νοεμβρίου 2020, 15:05

Απόλλων και Σπάθα αποδεικνύουν στο ξεκίνημα της Α’ Κατηγορίας ότι δε "χρίστηκαν" τυχαία ως συνδιεκδικητές του τίτλου πριν ξεκινήσει η δράση.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι δύο ομάδες δείχνουν τα… δόντια τους και μετά από 4 αγωνιστικές παρουσιάζουν συνέπεια στα αποτελέσματά τους, έχοντας “καθαρίσει” με εμφατικό τρόπο τα περισσότερα παιχνίδια τους.

Ειδικότερα η Σπάθα ξεκίνησε με τρία συνεχόμενα “καρέ” για να ακολουθήσουν τα 7 γκολ απέναντι στον Ιδομενέα, με τον απολογισμό της να είναι 19-1 γκολ, ενώ και στο Κύπελλο ξεπέρασε το εμπόδιο του Παγχανιακού/ΔΑΑΟΧ (2-0) για την Α’ Φάση.

Από την άλλη ο Απόλλων το μοναδικό “κλειστό” σκορ που είχε ήταν αυτό στον Αλικιανό με την ΑΕ Κυδωνίας, της οποίας επικράτησε με 1-0. Η ομάδα του Αγ. Ιωάννη στα υπόλοιπα παιχνίδια της πέτυχε κι αυτή “καρέ” και μάλιστα έχει καταφέρει να διατηρεί ακόμη απαραβίαστη την εστία της με απολογισμό 13-0 γκολ.

Αν και είναι ακόμη στην αρχή του το πρωτάθλημα Απόλλων και Σπάθα δείχνουν να ξεχωρίζουν. Για την 5η αγωνιστική οι “κυανόλευκοι” έχουν ρεπό, ενώ οι “πράσινοι” θα “δοκιμαστούν” στην έδρα του Ηρακλή Νεροκούρου.

Το μεταξύ τους ντέρμπι αργεί ακόμη, αφού η πρώτη τους συνάντηση θα είναι στο Κολυμπάρι για τη 13η αγωνιστική. Μένει να φανεί μέχρι τότε αν θα έχουν βαθμολογικές απώλειες ή αν θα συνεχίσουν “παρέα” στην κορυφή.

Τα αποτελέσματά τους στο πρωτάθλημα:

1η αγωνιστική
Πανακρωτηριακός-Σπάθα 0-4
Ιδομενέας-Απόλλων 0-4

2η αγωνιστική
Σπάθα-Ικαρος Μουρνιών 4-0
Απόλλων-Ηρακλής Νεροκούρου 4-0

3η αγωνιστική
Χάλης-Σπάθα 1-4
ΑΕ Κυδωνίας-Απόλλων 0-1

4η αγωνιστική
Σπάθα-Ιδομενέας 7-0
Μινώταυρος-Απόλλων 0-4

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis