Το συγκρότημα του Σεμπάστιαν Λειψάκη μπαίνει στο δεύτερο παιχνίδι του στον προκριματικό όμιλο του Conference Cup, έχοντας προηγουμένως επικρατήσει της ολλανδικής ZVL-1886.
Στόχος για τον ΝΟ Χανίων είναι να μπορέσει να διπλασιάσει τις νίκες του, δίνοντας συνέχεια στο ιδανικό ξεκίνημα. Μάλιστα, μια πιθανή νέα επιτυχία έχει ξεχωριστή σημασία, καθώς θα του εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, την ώρα που το τρίτο παιχνίδι την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανό να κρίνει και την άτυπη πρωτιά του ομίλου.
Οπως έχει διαμορφωθεί το σκηνικό, ο ΝΟΧ έχει μια μεγάλη ευκαιρία να σφραγίσει από τώρα την πρόκριση και να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι, αφήνοντας πίσω του το ενδεχόμενο της απλής συμμετοχής στον προκριματικό γύρο.
Με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ πήρε μια άνετη νίκη απέναντι στη Σίρενς, ο ΝΟΧ φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο για να φτάσει επίσης στο επιτυχημένο αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 5 το απόγευμα.









