Δεδομένη η παραμονή Μπαξεβάνου!

Χανιά | 4 Μαΐου 2016, 18:43

Στο προσκήνιο και με το αγωνιστικό ενδιαφέρον να περιορίζεται στην κατάληψη της 5ης θέσης έρχεται το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Σπύρο Μπαξεβάνο για λογαριασμό του Κισσαμικού. Η παραμονή στην ομάδα του 45χρονου τεχνικού μπορεί να θεωρείται δεδομένη.

Ουσιαστικά, οι συζητήσεις για την ομάδα της νέας περιόδου αναμένεται να υπάρξουν σε λίγο καιρό από τώρα, αλλά σε ό,τι αφορά το βασικό θέμα που είναι αν θα παραμείνει ή όχι ο “Μπάξε” στην τεχνική ηγεσία του Κισσαμικού, η απάντηση είναι φυσικά και ναι. Ο προπονητής με καταγωγή από τα Γιαννιτσά έχει παρουσιάσει άλλωστε ένα εξαιρετικό έργο τα τρία πλέον χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα και μάλιστα φέτος κατάφερε να κερδίσει ακόμα περισσότερους “πόντους” σε ό,τι αφορά την εκτίμηση που υπάρχει γύρω από το άτομό του στο Καστέλι από τη στιγμή που η ομάδα έχει πραγματοποιήσει τη γνωστή, πολύ καλή πορεία στη Φούτμπολ Λιγκ.

Μαζί με τον Μπαξεβάνο, δεδομένη μπορεί να θεωρείται ασφαλώς και η παραμονή των συνεργατών του, Τσακαλίδη, Τουλουπάκη και Μπερνεάνου, αφού δεν φαίνεται να υπάρχει λόγος ουσιαστικά για κάτι διαφορετικό.

Εν αναμονή των όποιων εξελίξεων λοιπόν και βασικά των συζητήσεων που θα υπάρξουν εν καιρώ ανάμεσα στον κόουτς Μπαξεβάνο και τον πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania