Δασκαλάκης: Μακάρι να τελειώσει σύντομα αυτή η δύσκολη κατάσταση

Γ' Εθνική 7 Ιανουαρίου 2021, 15:50

Την ευχή να τελειώσει σύντομα όλη αυτή η κατάσταση και άπαντες να είναι υγιείς δίνει σε δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής του Ρεθυμνιακού Μύρωνας Δασκαλάκης.

Ο 31χρονος αμυντικός στην επίσημη ιστοσελίδα των “δελφινιών” αναφέρεται στη μέχρι τη διακοπή κατάσταση της ομάδας του αλλά και στις συνέπειες που θα υπάρξουν από την πολύμηνη αγωνιστική απραξία.

Αναλυτικά στην ιστοσελίδα του Ρεθυμνιακού αναφέρονται τα εξής:

Έχει τον χαρακτήρα της διαχρονικής αξίας. Αθόρυβος και ουσιαστικός. Χαμηλών τόνων αλλά παράλληλα και «ήρεμη δύναμη». Ο Μύρωνας Δασκαλάκης είναι εκείνη η φυσιογνωμία που μακριά από τις άσπρες γραμμές του γηπεδικού τάπητα «κάνει» διασκεδαστική παρέα, όμως όταν του ζητηθεί να μπει στον αγωνιστικό χώρο τότε η σοβαρότητα που τον διακατέχει εμφανίζεται στον υπερθετικό βαθμό. Εξάλλου για τον 31χρονο στόπερ του Ρεθυμνιακού μας η παρουσία του στο κέντρο της «κυανόλευκης» αμυντικής διάταξης έχει την μορφή υπευθυνότητας. Αυτής που εμφανίζεται χαρακτηριστικά και στις δηλώσεις του για ότι διαδραματίστηκε αλλά και συνεχίζει να λαμβάνει χώρα όχι μόνο στα «δελφίνια», αλλά και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το οποίο υπηρετεί πιστά εδώ και αρκετά χρόνια, τις ημέρες που διανύουμε

Ο «Μύρος» του Ρεθυμνιακού μας, ξεκίνησε «σκιαγραφώντας» το φετινό έμψυχο δυναμικό, αλλά και τις δυνατότητες που έχει η ομάδα, σε μια σεζόν που έμελε ξανά να την επηρεάσει με την γνωστή νέα διακοπή του πρωταθλήματος. «Η ομάδα διαθέτει πολύ ικανό και έμπειρο έμψυχο δυναμικό και οι δυνατότητες της είναι μεγάλες. Παράλληλα σε όλα τα επίπεδα επικρατεί επαγγελματισμός στοιχείο που φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο», ήταν τα πρώτα λόγια του έμπειρου κεντρικού αμυντικού των «κυανολεύκων» που έσπευσε να περιγράψει την εικόνα του πρωταθλήματος που ξεκίνησε με προγραμματισμό από όλους τους «μονομάχους» του Κρητικού ομίλου, όμως έπειτα και από την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής τα υγειονομικά μέτρα αντιμετώπισης του Κορονοϊού ανέστειλαν κάθε περαιτέρω δραστηριότητα. «Νομίζω ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά, με μεγάλη αποχή μεταξύ των δύο σεζόν, αλλά και μεγάλη προετοιμασία σε χρονική διάρκεια. Πέρα του διαστήματος που είχαμε συνηθίσει. Παρά ταύτα η δική μας ομάδα κατάφερε μέσα από την δυσκολία αυτή να δουλέψει με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι άκρως ανταγωνιστική και έτοιμη για την νίκη σε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Θεωρώ ότι στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και δύναμης ήμασταν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αλλά και στο αγωνιστικό και τακτικό καταφέραμε να δείξουμε κάποιες από τις αρετές που έχουμε σαν ομάδα, χωρίς να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Βέβαια μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τις προπονήσεις θα το καταφέρναμε. Φυσικά με την ως την διακοπή των πρωταθλημάτων πορεία, το πρόσημο ήταν αρκετά θετικό, με την ομάδα να είναι ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια και να αντιμετωπίζει όλους τους αντιπάλους στα ίσια διεκδικώντας πάντα την νίκη».

Στην συνέχεια ο γεννημένος στα μέσα Ιουνίου του 1989 αμυντικός μας αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που θα έχει η νέα διακοπή, τόσο για τα «δελφίνια», όσο και στις υπόλοιπες ομάδες του Κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής. «Όπως γνωρίζουμε όλοι το πρωτάθλημα έχει διακοπεί παραπάνω από 2 μήνες. Θεωρώ ότι ο Ρεθυμνιακός θα επηρεαστεί από την διακοπή αυτή. Παρ’ όλα αυτά με κάποιες ατομικές προπονήσεις που γίνονται όλο αυτό το διάστημα, αλλά και με μια μικρή προετοιμασία με την βοήθεια του πολύ ικανού τεχνικού επιτελείου μας νομίζω ότι η ομάδα μπορεί να επανέλθει στο καλό επίπεδο το οποίο βρισκόταν και να βελτιωθεί ακόμη πιο πολύ, ώστε να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο. Όπως και εμείς όμως, σίγουρα έχουν επηρεαστεί και οι υπόλοιπες ομάδες επιχειρώντας και εκείνες από την πλευρά τους να επανέλθουν στο επίπεδο που επιθυμούν. Για την κάθε ομάδα θα είναι μια δύσκολη αρχή να επιστρέψει στην προϋπάρχουσα κατάσταση της. Ελπίζω να καταστεί εφικτό να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να επανέλθουμε γρήγορα σε κανονικούς ρυθμούς και χωρίς άλλη διακοπή», κατέληξε ο έμπειρος παίκτης του Ρεθυμνιακού μας.

Καταλήγοντας ο Μύρωνας Δασκαλάκης έδωσε τις δικές του ευχές προς όλο τον κόσμο. «Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος. Μακάρι να τελειώσει σύντομα όλη αυτή η δύσκολη κατάσταση και να είναι όλοι οι άνθρωποι υγιείς. Γιατί μόνο όταν υπάρχει αυτή η προϋπόθεση κάποιος μπορεί να πετύχει είτε σε ατομικό, είτε σε ομαδικό επίπεδο».

Estrella
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad