Δανιήλ (ΕΠΟ): Προετοιμάσαμε την επόμενη μέρα στην Γ’ Εθνική

Γ' Εθνική | 12 Ιουλίου 2021, 13:39

Δηλώσεις με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των αγώνων μπαράζ στη Γ’ Εθνική παραχωρεί ο πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ, Αγγελος Δανιήλ.

«Με τη νέα, τριετούς διάρκειας, προκήρυξη της διοργάνωσης, υλοποιούμε τη βασική μας προτεραιότητα, που ήταν η ενίσχυση της συμμετοχής Ελλήνων παικτών στους αγώνες, καθώς επίσης προσαρμόζουμε τον αριθμό των ομάδων σε μια πιο ρεαλιστική βάση, έτσι ώστε να φτάσουμε σε ένα σύγχρονο και ευέλικτο αγωνιστικό μοντέλο», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικότερα, η δήλωση του είναι η εξής:

«Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, εκ μέρους της Επιτροπής ευχαριστώ τις διοικήσεις, τους παίκτες, τους προπονητές και τα επιτελεία όλων των ομάδων για τη συνεργασία τους. Οι αγωνιστικές συνθήκες που συνάντησαν τα σωματεία εξαιτίας της πανδημίας ήταν εξαιρετικά δυσχερείς και χωρίς τη συμβολή τους θα ήταν ανέφικτη η διεξαγωγή τού μεγαλύτερου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στη χώρα.

Ως Επιτροπή Διοργανώσεων, αξιολογήσαμε με προσοχή τα δεδομένα των τελευταίων σεζόν και προετοιμάσαμε την επόμενη μέρα του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής με σύνεση και, κυρίως, σε βάθος χρόνου. Με τη νέα, τριετούς διάρκειας, προκήρυξη της διοργάνωσης, υλοποιούμε τη βασική μας προτεραιότητα, που ήταν η ενίσχυση της συμμετοχής Ελλήνων παικτών στους αγώνες, καθώς επίσης προσαρμόζουμε τον αριθμό των ομάδων σε μια πιο ρεαλιστική βάση, έτσι ώστε να φτάσουμε σε ένα σύγχρονο και ευέλικτο αγωνιστικό μοντέλο».

Estrella
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad