Δανεικός σε Μακεδονικό ο Λιούμης

Super League 2 14 Ιανουαρίου 2023, 18:56

Ο Πανσερραϊκός παραχώρησε μέχρι το τέλος της σεζόν τον Θανάση Λιούμη στον Μακεδονικό, με σκοπό να πάρει χρόνο συμμετοχής στη Super League 2.

/Bella Pizza

Ο προερχόμενος από τον Πανιώνιο επιθετικός κατέγραψε 2 συμμετοχές με τα “λιοντάρια”, εκ των οποίων η μία στο Κύπελλο. Ο Μακεδονικός στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Θανάση Λιούμη από τον Πανσερραϊκό, υπό μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν 2022/23.

Ο 22χρονος (4/6/2002) υψηλόσωμος (1.90μ.) επιθετικός έμαθε ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού, έχοντας 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Super League 2 Κ19 σε ηλικία 17 ετών. Έπειτα υπέγραψε στον Πανιώνιο, με τον οποίο διήνυσε στην Γ Εθνική δύο εξόχως παραγωγικές σεζόν (10 γκολ και πρωτάθλημα στην πρώτη, 14 γκολ στην δεύτερη!

Οι εμφανίσεις του προσέλκυσαν τα βλέμματα συλλόγων από μεγαλύτερες κατηγορίες και ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που τον έντυσε τελικά στα δικά του χρώματα, το περασμένο καλοκαίρι. Με τους Σερραίους, ο Λιούμης κατέγραψε έως τώρα δύο συμμετοχές ως αλλαγή (στον αγώνα Κυπέλλου με το Αιγάλεω και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή).

Στο υπόλοιπο της σεζόν 2022/23, ο Αθηναίος επιθετικός θα αναζητήσει την αναζωπύρωση της σχέσης του με τα αντίπαλα δίχτυα φορώντας τα «πράσινα» του Μακεδονικού, από τον οποίο αποκτήθηκε υπό μορφή δανεισμού.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Θανάση στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγιή και επιτυχημένη θητεία στην ομάδα!

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad