Δανεικό από τον Εργοτέλη ο Πόρος

Γ' Εθνική 22 Σεπτεμβρίου 2020, 15:31

Την απόκτηση – με τη μορφή δανεισμού από τον Εργοτέλη – του Αρκάδιου Πλαϊτάκη ανακοίνωσε ο Πόρος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 20χρονος αμυντικός θα ενισχύσει την προσπάθεια της ηρακλειώτικης ομάδας τη νέα σεζόν στον κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής. Η ποδοσφαιρική του πορεία άρχισε από την Ακαδημία του Καλτσέτο για να ακολουθήσει η Ακαδημία του Εργοτέλη. Αφού πέρασε απ’ όλες τις ομάδες “Κ” συμμετείχε και σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του Αρκάδιου Πλαϊτάκη με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τον Εργοτέλη. Καλωσορίζουμε τον ταλαντούχο, δυναμικό, υψηλόσωμο, δεξιοπόδαρο στόπερ που αγωνίζεται ως μικρός στο πρωτάθλημα και συμμετείχε εδώ και αρκετές ημέρες στην προετοιμασία μας στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας, βάζοντας κι εκείνος το δικό του λιθαράκι στην πορεία της τη νέα περίοδο στον κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής και φανερώνοντας πτυχές του ταλέντου του στο γήπεδο”.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Αρκάδιος Πλαϊτάκης γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 2000 στο Ηράκλειο. Είναι μισός Έλληνας (Κρητικός) λόγω πατέρα (Ρέθυμνο) και μισός Σουηδός λόγω μητέρας (Kolstad). Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 8 ετών στην Ακαδημία του Calcetto. Aκολούθησαν η Ακαδημία του Εργοτέλη, η Κ15 των “κιτρινόμαυρων” στη Super League, οι Νέοι Εργοτελη και τα τελευταία τρία χρόνια η Κ19 του Εργοτέλη στη Football League. Το 2018 επί Νίκι Παπαβασιλείου αλλά και το 2020 επί Γιαννη Ταουσιάνη στον πάγκο έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα των “κιτρινόμαυρων”.

Έχει στεφθεί πρωταθλητής Ηρακλείου με τις Μικτές ομάδες Παίδων και Νέων της ΕΠΣΗ, ενώ με τη Μικτή Παίδων Περιφέρειας Κρήτης – Δωδεκανήσου έφτασε στις “4” καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Το 2016 κλήθηκε και συμμετείχε στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας Παίδων στην Αθήνα, στον Άγιο Κοσμά.

Estrella