Δαμιανάκης: Τώρα έχουμε χημεία και… στοχεύουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα

Χανιά | 8 Φεβρουαρίου 2017, 13:27

Από τις βασικές μονάδες του Α.Ο. Χανιά, ο Μπάμπης Δαμιανάκης σχολιάζει σε δηλώσεις του την πορεία που καταγράφει η ομάδα του τις τελευταίες αγωνιστικές, σημειώνοντας σε σχέση με την αρχή της σεζόν ότι οι πολλοί νέοι παίκτες ήταν ένας αρνητικός παράγοντας.

«Ημασταν μία ομάδα όπου ο ένας με τον άλλο δεν γνωριζόταν καθόλου. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που δεν ξεκίνησε καλά η ομάδα, ήμασταν όλοι καινούριοι», σχολιάζει ο Ηρακλειώτης αμυντικός με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα grandsport.gr.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δαμιανάκη είναι οι εξής:

Για το πώς ξεκίνησε η χρονιά και πώς εξελίσσεται στα τελευταία έξι παιχνίδια: «Ήμασταν καινούρια ομάδα. Ήμασταν μία ομάδα που ο ένας με τον άλλο δεν γνωριζόταν καθόλου. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που δεν ξεκίνησε καλά η ομάδα. Ήμασταν όλοι καινούριοι. Ήταν δύσκολο να γίνουμε ομάδα και χρειαζόταν χρόνος. Με το πέρασμα του χρόνου αναπτύξαμε τη χημεία μεταξύ μας και φτάσαμε στο σημείο που βρισκόμαστε τώρα».

Για το πού μπορεί να φτάσει ο φετινός ΑΟΧ: «Θέλουμε αγώνα με αγώνα να κερδίζουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας και είναι μέσα στις δυνατότητές μας. Όσο ψηλότερα τόσο το καλύτερο. Η χρονιά θα είναι κερδισμένη, αν μπορέσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Σιγά σιγά και με την προσθήκη του προπονητή και των ποδοσφαιριστών τον Ιανουάριο αποκτήσαμε ακόμα καλύτερη χημεία».

Για τον Σάκη Παπαβασιλείου και πόσο έχει βοηθήσει η έλευσή του: «Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Όταν έμαθα ότι θα έρθει ενθουσιάστηκα. Είναι προπονητής με γνώσεις και γνωρίζει πράγματα για το ποδόσφαιρο. Θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Όσο ψηλότερα τόσο το καλύτερο. Θέλει δουλειά ακόμα αλλά το έχει δείξει η ομάδα, ειδικά στους τελευταίους αγώνες, πως μπορεί να τα καταφέρει».

Για τον ΟΦΗ, από τον οποίο έχει αναδειχθεί και πώς κρίνει ότι θα μπορούσε να είναι η πορεία του: «Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα πίστευα πως ο ΟΦΗ θ’ ανέβει. Το πιστεύω ακόμα. Έχει τους παίκτες, τη διοίκηση και τον κόσμο για να καταφέρει να πετύχει το στόχο του και να ανέβει στην Super League. Δεν πιστεύω πως αξίζει να είναι στην Football League ο ΟΦΗ. Αξίζει να είναι στην πρώτη κατηγορία. Εγώ έζησα 13 χρόνια στον ΟΦΗ, είμαι γέννημα θρέμμα της ομάδας από τις ακαδημίες. Είναι η ομάδα της καρδιάς μου».

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad