Δαφέρμου: Πρωτόγνωρες οι συνθήκες

Γυναικείο Ποδόσφαιρο | 15 Ιανουαρίου 2021, 19:30

Θλίψη, αλλά και αισιοδοξία - θετική στάση η αντιμετώπιση της Ελευθερίας Δαφέρμου στο γεγονός ότι κοντεύει να συμπληρωθεί ένας χρόνος αποχής από τις επίσημες υποχρεώσεις των πρωταθλημάτων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ποδοσφαιρίστρια του Νέου Αστέρα Ρεθύμνου εξέφρασε τις ευχές της για το νέο έτος (2021) μέσω της Facebook σελίδας “Ματιές στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο“, στον Ηλία Σχορτσανίτη κι αναφέρθηκε στο πως βιώνουν την καραντίνα οι Έλληνες αθλητές. Αναλυτικά η τοποθέτηση και οι ευχές της:

«Είναι πραγματικά θλιβερό το γεγονός ότι κοντεύει να συμπληρωθεί ένας χρόνος αποχής από τις επίσημες υποχρεώσεις των πρωταθλημάτων. Πρωτόγνωρες οι συνθήκες, αλλά παρόλα αυτά χρειάζεται αισιοδοξία και θετική στάση απέναντι στα πράγματα, άλλωστε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.

Στον αθλητισμό μαθαίνεις να βάζεις συνεχώς στόχους και να προσπαθείς να τους πετύχεις. Να αντιμετωπίζεις συνεχώς δυσκολίες και προκλήσεις, να μαθαίνεις από τα προηγούμενα και να στοχεύεις στα επόμενα. Αυτό καλούμαστε να κάνουμε και τώρα, όλοι μας.

Θέλω να ευχηθώ μία νέα χρονιά, καλύτερη από την προηγούμενη, γεμάτη υγεία και αγάπη. Μία χρονιά που θα φέρει καλύτερες μέρες για το ποδόσφαιρο γυναικών στη χώρα μας, αν φυσικά οι υπεύθυνοι του αθλήματος το αντιμετωπίσουν με σεβασμό, όπως του αρμόζει!!!»

Estrella
Papantonakis Cards