Οι Παμπαίδες και οι Παγκορασίδες αγωνίστηκαν στην Λάρισα, συγκεκριμένα στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Βαρέων Αθλημάτων στο Αλκαζάρ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρωταθλητές και οι πρωταθλήτριες εξασφάλισαν θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στο Λουτράκι στα μέσα Μαΐου.
Στις Παγκορασίδες πρώτευσε ο Άτλας Καλλιθέας, σε ισοβαθμία με τον Γυμναστικό Σύλλογο Ευόσμου Μακεδόνες που κατέλαβε την 2η θέση. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Αθλητικός Παλαιστικός Όμιλος Ρεθύμνου.

Όσον αφορά τη Βασιλική Καραβάνου, με τρεις συνεχόμενες νίκες και πτώση σε όλες τις αντιπάλους της, από την πρώτη κιόλας φάση, ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Πολύ καλές παρουσίες από τον Γρηγόρη Ντόνη και τον Πέτρο Δαλέζιο του ΑΠΟΡ.











