«Χρόνια πολλά Αλέξανδρε!»

Κεραμειά | 21 Ιανουαρίου 2016, 23:51

Μαζί με τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του στην ομάδα Τζούνιορ των Κεραμειών, Γιώργο Μαυριδάκη, στο γήπεδο Αρένα, επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά του ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης.

Πρόκειται για τον γιο της παλιάς δόξας του Α.Ο. Χανιά, Ανέστη Αθανασιάδη, που τα τελευταία χρόνια της καριέρας του αγωνίστηκε και στην Α.Ε. Χανίων, ενώ έπαιξε ακόμα στην Α’ Εθνική με Εθνικό (29 συμμ.-4 γκολ), Καβάλα (107 συμμ.-21 γκολ και 2 γκολ σε 6 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας) και ΠΑΣ Γιάννινα (8 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, 4 σε Κύπελλο), στη Β’ Εθνική σε Παναιτωλικό, Καλαμάτα, Πανσερραϊκό και στη Γ’ Εθνική φόρεσε τη φανέλα και της Δόξας Δράμας.

Η σχετική ενημέρωση του ΑΟ Κεραμειά:

Μέσα στο γήπεδο, παρέα με τους συμπαίκτες και τον προπονητή του στην ομάδα Junior της Ακαδημίας του Α.Ο. Κεραμειά, επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά του ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης, γιος του γνωστού παλιού ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Χανιά Ανέστη Αθανασιάδη.

Ο Αλέξανδρος συμπλήρωσε τα 9, ενώ τα πιτσιρίκια μας περίμενε μία υπέροχη ποδοσφαιρική τούρτα, φτιαγμένη από τη μητέρα του.

Χρόνια πολλά Αλέξανδρε, με υγεία και χαμόγελο!

 

karta antonis garden

Rabona ad