Χριστουλάκης: Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία

Πανακρωτηριακός | 7 Φεβρουαρίου 2017, 23:24

Την ισοπαλία θεώρησε ως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο ντέρμπι με την Παλαιόχωρα, ο τερματοφύλακας του Πανακρωτηριακού Κώστας Χριστουλάκης, σε δηλώσεις του στο athlitiko.

Ερωτηθείς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος με την ομάδα του να βρίσκεται στο -1, ο ίδιος απάντησε ότι υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα και θα γίνουν “γκέλες”, όπως συνέβη άλλωστε μέχρι τώρα στη σεζόν με τις δύο ομάδες.

Ακουλουθούν όσα είπε:

Για το που κρίθηκε το ματς και αν θεωρεί δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα:

“Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς και από τις δύο ομάδες το οποίο τελικά έτσι όπως πήγε κρίθηκε στις λεπτομέρειες στο τέλος. Θεωρώ ότι με βάση την εικόνα του ματς θα μπορούσε το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στην αναμέτρηση να είναι η ισοπαλία”.

Για τη συνέχεια με την ομάδα του να βρίσκεται πλέον στο -1:

“Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα, έτσι πιστεύω θα γίνουν “στραβοπατήματα” στη συνέχεια. Εμείς από την πλευρά μας κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και θα κάνουμε τα καλύτερο δυνατό για να κερδίζουμε τα παιχνίδια.

Έχουμε μπροστά μας και ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κυπέλλου με τη Σπάθα στα Καθιανά και θα πρέπει να αφοσιωθούμε σε αυτό για να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό”.

Mikel Chania Delivery

Rabona ad