Χριστουγεννιάτικο bazaar του “ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη” πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Πλατανιάς | 12 Δεκεμβρίου 2017, 20:54

Χριστουγεννιάτικο bazaar για την ενίσχυση του έργου του "ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη" θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη του αγώνα του Πλατανιά με τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο στο γήπεδο Περιβολίων. 

Όπως σημειώνει η ΠΑΕ Πλατανιάς με ανακοίνωση της στην επίσημη σελίδα της στο facebook, με την επιλογή κάποιων εκ των χειροτεχνιών που δημιούργησαν οι συνεργάτες του ΚΗΦΑΠ, δίνεται στήριξη στο έργο του ΚΗΦΑΠ, ενώ παράλληλα χαρίζεται ένα δώρο σε κάποιο αγαπητό πρόσωπο. 

Πιο συγκεκριμένα, η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Το Σάββατο 16.12.17 και πριν από τον αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των Περιβολίων, το χριστουγεννιάτικο bazaar του “ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη”.
Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων και οι συνεργάτες του Κέντρου, σας περιμένουμε να υποστηρίξετε εκτός από την προσπάθεια της ομάδας μας και τα παιδιά που μας έχουν όλους ανάγκη.
Μέσα από το bazaar, μπορείτε να επιλέξετε χειροτεχνίες -όπως στεφανάκια, ημερολόγια, μπρελόκ, γούρια- και υπέροχα δώρα που δημιούργησαν με πολύ μεράκι οι συνεργάτες του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Αυτιστικών Παιδιών.
Με μια απλή κίνηση, μπορείτε να χαρίσετε δώρα που θα σκορπίσουν χαμόγελα σε εκείνους που αγαπάτε και και παράλληλα συμβάλετε στη στήριξη του έργου του Κηφαπ Μεγαλόχαρη.»

Estrella
Auto KCS

Rabona ad