Χριστούγεννα στην Ισπανία με τον Γκονζάλεθ

ΟΦΗ | 26 Δεκεμβρίου 2024, 18:33

Στην πατρίδα του πέρασε την ημέρα των Χριστουγέννων ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Μπόρχα Γκονζάλεθ, δείχνοντάς μας και τις εκτός γηπέδου δεξιότητές του.

Corgress Stagakis

Ο 29χρονος Ισπανός ακραίος αμυντικός αποκτήθηκε από τον ΟΦΗ το περασμένο καλοκαίρι. Έχει αγωνσθεί στα 14 από τα 16 παιχνίδια πρωταθλήματος (1.155 αγωνιστικά λεπτά) και στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε ο ΟΦΗ στο κύπελλο.

Πέτυχε το παρθενικό παιχνίδι της σεζόν του ΟΦΗ, καθώς ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο τον περασμένο Αύγουστο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Συνολικά έχει πετύχει δύο τέρματα (ένα στο πρωτάθλημα κι ένα στο κύπελλο), ενώ έδωσε την ασίστ στον Φούντα στο πρώτο (από τα τέσσερα) γκολ του ΟΦΗ στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Βόλο.

Χρονιάρες ημέρες όμως αφήνουμε τα αμιγώς αγωνιστικά στην άκρη και παρακολουθούμε πως πέρασε τα Χριστούγεννά του. Στην περιγραφή του βίντεο αναφέρεται σχετικά:

«Ποιο είναι το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο γλυκό στην Ισπανία και ποιοι φέρνουν τα δώρα στα παιδιά, αντί για τον Άη Βασίλη; Ο Borja Gonzalez και η σύζυγος του, Paula, μαζί με την κόρη τους, φτιάχνουν “mazapan”, μοιράζονται ιστορίες και στέλνουν τις ευχές τους στους φιλάθλους του ΟΦΗ!»

Rabona ad