Χριστογεώργος: «Οδηγός μας το ματς με Άρη» | vid

ΟΦΗ | 2 Σεπτεμβρίου 2023, 17:30

Η πώληση του Χρήστου Μανδά στη Λάτσιο φέρνει ως πρώτη επιλογή κάτω από τα γκολπόστ του ΟΦΗ τον Νίκο Χριστογεώργο, ο οποίος μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι (03/09, 20:00) με τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο.

Την παραμονή της αναμέτρησης ο Νίκος Χριστογεώργος μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η Κρητική ομάδα για να διεκδικήσει τη νίκη την Κυριακή, αναφέρθηκε στη δική του κατάσταση και έκανε κάλεσμα στον κόσμο για δυναμική και μαζική παρουσία στις εξέδρες.

Αναλυτικά όσα είπε για…

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι όπου θ’ αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Θέλουμε να κρατήσουμε την καλή εμφάνιση του αγώνα με τον Άρη και να έχουμε ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα, η ομάδα προετοιμάζεται όσο το δυνατόν καλύτερα για να το πετύχει και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Θεωρώ πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος και είμαστε όλοι μαζί σαν γροθιά, όπως στο πρώτο παιχνίδι θα καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να έχουμε μια πολύ καλή εικόνα.»

Τον ίδιο: «Αισθάνομαι πολύ καλά, μου αρέσει πολύ το κλίμα και έχω γίνει ένα με την ομάδα, με την εμπιστοσύνη του προπονητή νιώθω πολύ ωραία και νομίζω πως σιγά – σιγά αρχίζω και βελτιώνομαι όλο και περισσότερο.»

Τον κόσμο του ΟΦΗ: «Για άλλη μια φορά σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας, να μας βοηθήσετε, να μας δώσετε παλμό και δύναμη ώστε να μας βοηθήσετε να πάρουμε το αποτέλεσμα.»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta Car Pack
Poppies sexy show club

Rabona ad