Χριστοδούλου: Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα – Ρόμπερτσον: Έχουμε δουλέψει πολύ

Ρέθυμνο Cretan Kings | 3 Οκτωβρίου 2017, 21:37

Το Ρέθυμνο Cretan Kings έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στην ΑΕΚ σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι αθλητές της ομάδας Ανδρέας Χριστοδούλου και Χιου Ρόμπερτσον.

Ο Χριστοδούλου ανέφερε τα εξής: «Πιστεύω είμαστε αρκετά έτοιμοι να πάμε στο πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Κύπελλο. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Έχουμε δει τις αδυναμίες της και αυτές θα χτυπήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Το ότι δεν έχουμε νικήσει ποτέ στο ΟΑΚΑ δεν λέει κάτι για μας. Στα νοκ – άουτ παιχνίδια μπορούν να συμβούν τα πάντα. Εμείς είμαστε το αουτσάιντερ αλλά θα πάμε για να κερδίσουμε και όπως βγει».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην πρεμιέρα στην Stoiximan.gr Basket League, τονίζοντας τα εξής: «Σχετικά με την 1η αγωνιστική, όπως έχω πει πολλές φορές δεν πάμε ποτέ για να χάσουμε παρά μόνο για να κερδίσουμε. Θα παίξουμε για τη νίκη στη Ρόδο σε ένα πολύ σημαντικό ματς για μας και αν τα καταφέρουμε θα είναι το πρώτο μεγάλο βήμα για τη φετινή χρονιά».

Η τοποθέτηση του Ρόμπερτσον για το ματς της Τετάρτης (04/10) έχει ως εξής: «Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο ματς. Όμως έχουμε δουλέψει πολύ στις προπονήσεις όλο αυτόν τον καιρό και είμαστε έτοιμοι. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να δείξουμε πράγματα στο γήπεδο και να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

karta antonis garden