Χρήσιμο για συμπεράσματα το φιλικό με την Ακαδημία Ρεθύμνου

Α.Ο.Κ. Χανιά | 5 Οκτωβρίου 2017, 11:25

Χρήσιμα συμπεράσματα για την πρόοδο προετοιμασίας της ομάδας του έβγαλε ο Δημήτρης Ροδάς στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (04/10) με αντίπαλο την Ακαδημία Ρεθύμνου στο κλειστό του Κλαδισού.

Όπως τονίζεται και στην επίσημη ενημέρωση του ΑΟΚ το σκορ είχε μικρή σημασία και το σημαντικότερο ήταν η θέληση που έδειξαν οι παίκτες της χανιώτικης ομάδας.

Αναλυτικά στην επίσημη ενημέρωση του ΑΟΚ Χανιά αναφέρονται τα εξής:

Η Ακαδημία Ρεθύμνου αποδέχτηκε την πρόσκληση και ο ΑΟΚ Χανιά είχε την ευκαιρία, το βράδυ της Τετάρτης (4/10) να παίξει ένα προπονητικό φιλικό που σίγουρα ήταν ωφέλιμο για συμπεράσματα. Το σκορ του αγώνα έχει τη μικρότερη σημασία (εξάλλου η ομάδα μας είναι σε Εθνική και κατηγορία και η Ακαδημία στην ΕΚΑΣΚ), αλλά ο Δημήτρης Ροδάς έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.

Εκείνο που ήταν εμφανές; Η θέληση των παικτών να δείξουν στοιχεία και ποιότητα, ακόμα κι αν το παιχνίδι φαινόταν αδιάφορο.

Τη δεδομένη στιγμή, οι παίκτες του ΑΟΚ δείχνουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση και τα φιλικά βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο (7/10) η ομάδα μας δίνει νέο φιλικό ματς στον Κλαδισό με αντίπαλο τον Εργοτέλη, στις 3 το μεσημέρι.

 

karta antonis garden