Στο πρώτο φιλικό στο Καρπενήσι ο Νίκος Παπαδόπουλος μπόρεσε να διαπιστώσει τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας για την ομάδα του, αλλά και τι αδυναμίες υπάρχουν εν όψει συνέχειας.
Τα Χανιά μπόρεσαν να γίνουν απειλητικά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όπου είχαν ευκαιρίες με τους Κόλα και Βάρκα. Στην πρώτη περίπτωση, στο 10’, ο Κογιέτε σέντραρε και ο Κόλα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Βάρκα απέκρουσε ο Φαρμάκης.
Από την άλλη η Σαντορίνη του Νίκου Παντέλη έδειξε ότι διαθέτει ένα πολύ δυνατό σύνολο, που θα μπορούσε να σταθεί επάξια και στη Super League 2, κατηγορία που θα αγωνιζόταν κανονικά αν δεν υπήρχε το πρόβλημα με το γηπεδικό, που ανάγκασε τη διοίκηση να… οπισθοχωρήσει και να δηλώσει συμμετοχή τελικά στη Γ’ Εθνική.
Με Σμυρλή (8’), Πολύζο, Ζγκούρι (43’), Παπαδόπουλο (47’) και Ζήση (86’) σημειώθηκαν οι καλύτερες στιγμές για τη Σαντορίνη.
