Χρ. Γεροστέργιου: Δεν υπήρχε εντολή, πήρα την μπάλα και σούταρα

Μπάσκετ 16 Οκτωβρίου 2022, 16:49

Η Χριστιάνα Γεροστέργιου ήταν το πρόσωπο της πρώτης εντός έδρας νίκης του ΟΑ Χανίων, πετυχαίνοντας ένα απίστευτο τρίποντο δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα με τον Παναθλητικό.

KTEO Κρήτης

Η 26χρονη αθλήτρια μετά από το τέλος του παιχνιδιού ανέφερε ότι δεν υπήρχε εντολή να πάρει το τελευταίο σουτ, καθώς ο Παναθλητικός είχε τέτοια διαφορά στα τελευταία δευτερόλεπτα που δεν προέβλεπε κανείς ότι θα κρινόταν το παιχνίδι στο τέλος. «Όχι! Βγήκε αυτό ακριβώς, δεν υπήρχε κάποια εντολή, γιατί όπως πήγε έτσι το παιχνίδι δεν πιστεύαμε ότι θα πήγαινε η διαφορά στους δύο, την πήρα την μπάλα και σούταρα!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απίστευτη ανατροπή με… βόμβα Χρ. Γεροστεργίου

Αναλυτικά οι δηλώσεις της έχουν ως εξής: «Βάσει της εικόνας μας μέχρι τότε δεν το σκεφτόμουν καν. Σκεφτόμουν ότι θα πάρουμε το ματς, θα τα δώσουμε όλα, την ψυχή μας θα την αφήσουμε στο γήπεδο και αυτό έγινε πραγματικότητα με το σουτ το τελευταίο. Θέλαμε να κερδίσουμε, ήταν μεγάλη και σημαντική νίκη μέσα στο γήπεδό μας. Συγχαρητήρια και στον αντίπαλο, είναι μεγάλη η σεζόν…».

Για το αν σκέφτηκε κάτι την ώρα του σουτ: «Να μπει το καλάθι, τίποτα άλλο»

Για το τι ομάδα είναι φέτος ο ΟΑΧ: «Είμαστε μία ομάδα που δημιουργήθηκε τώρα τελευταία, έχουμε πάρει πάρα πολύ καλά άτομα, δουλεύουμε καθημερινά, έχουμε μεράκι και φέρνουμε κάθε μέρα το μυαλό και την ψυχή μας στο γήπεδο και το ευχαριστιόμαστε πάρα πολύ».

Για το αν έχει ξαναβάλει buzzer beater: «Στο Κολέγιο είχα ξανακάνει ένα στο τέλος του αγώνα, αλλά όχι τόσο μακριά!»

Για το αν υπήρχε εντολή να κάνει το τελευταίο σουτ: «Όχι! Βγήκε αυτό ακριβώς, δεν υπήρχε κάποια εντολή, γιατί όπως πήγε έτσι το παιχνίδι δεν πιστεύαμε ότι θα πήγαινε η διαφορά στους δύο, την πήρα την μπάλα και σούταρα!»

Rabona ad