Χωρίς τρεις κόντρα στον Αλμυρό ο Εργοτέλης

Εργοτέλης | 22 Σεπτεμβρίου 2020, 22:08

Έτοιμος για το φιλικό της Τετάρτης (23/09, 19:15) στον Άγιο Νικόλαο κόντρα στον Αλμυρό ο Εργοτέλης.

Κουατένγκ, Κόνραντ και Μποτέ θα απουσιάσουν, ενώ αντίθετα θα είναι σε θέση να αγωνισθούν ο Μπουρσέλης και ο Μπουτσάκης. Το δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά με το πρόγραμμα της ημέρας και το φιλικό με τον Αλμυρό:

«Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι θα δώσουν αύριο (23/09) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους. Οι “κιτρινόμαυροι” πρόκειται να μεταβούν στον Άγιο Νικόλαο όπου στις 19:15 στο Δημοτικό στάδιο της πόλης θα αναμετρηθούν με τον Αλμυρό.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Ταουσιάνης δεν θα έχει στην διάθεση του τον Conraad ο οποίος, όπως έχει γίνει γνωστό έχει υποστεί σπονδυλόλυση, τον Bote που ταλαιπωρείται από θλάση καθώς και τον Kwateng που ακόμη να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Αντίθετα κανονικά έχουν τεθεί στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου οι Μπουρσέλης και Μπουτσάκης. Όσον αφορά την σημερινή προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση με το κύριο μέρος να αφιερώνεται σε επιθετική ομαδική τακτική. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα περιορισμένου χρόνου.»

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania