Χωρίς τον αρχηγό με Σπάθα – Σε απολογία για το ντέρμπι

Παλαιόχωρα | 28 Απριλίου 2017, 18:07

Η Παλαιόχωρα θέλει μόνο νίκη απέναντι στη Σπάθα την Κυριακή (30/04) για να κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία της στην Α’ Κατηγορία Χανίων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η προετοιμασία της ομάδας του Βασίλη Παπαδάκη ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής και ο έμπειρος προπονητής κατέστρωσε τα πλάνα του χωρίς τον Αντώνη Μανουσάκη. Ο αρχηγός του ΑΟΠ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για τον πανηγυρισμό του στο ντέρμπι με τον Πανακρωτηριακό και θα λείψει από την αναμέτρηση με την ομάδα του Κολυμπαρίου.

Από την άλλη επέστρεψε ο Ζαχαράκης, ενώ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του ο Τζαγκαράκης.

Για την αναμέτρηση με τον Πανακρωτηριακό στα Καθιανά και τη διακοπή που υπήρξε μετά την αποβολή του Μανουσάκη η Παλαιόχωρα κλήθηκε σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΧ.

Η σχετική απόφαση αναφέρει τα εξής:

Φ.Α. Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΝΑΚ/ΚΟΣ-ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 23-4-2017: Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Παλαιόχωρα Μανουσάκης Α. με Α.Δ. 1144846 τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού μιας [1] αγωνιστικής [άρθρο 7 παρ 3]. Καλείται σε αυτοπρόσωπη απολογία στα γραφεία της Ενώσεως σε ημέρα και ώρα που θα κοινοποιηθεί έγκαιρα το Δ.Σ. της ομάδας Παλαιόχωρας σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α.

 

Estrella
Auto KCS