«Χωρίς τη στήριξη του κόσμου η ομάδα δεν μπορεί να κάνει τίποτα»

Χανιά | 14 Δεκεμβρίου 2016, 19:25

Για την ανάγκη στήριξης του κόσμου στην ομάδα μίλησε μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τον Πλατανιά ο Θοδωρής Γκάτζιος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΑΟΧ χαρακτήρισε ως κορυφαίες ομάδες του νομού τους δύο… μονομάχους στα Περιβόλια, ενώ τόνισε ότι η δική του ομάδα δικαιούταν κάτι καλύτερο. Παράλληλα τοποθετήθηκε και για τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του ΑΟΧ Γιώργος Μελάς προαναγγέλοντας ριζικές αλλαγές, αλλά και στη δική του παρουσία στο τεχνικό τιμ και αν συνεχίσει σε αυτό.

Αναλυτικά όσα είπε: «Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ιδιαιτερότητα. Συναντήθηκαν οι δύο κορυφαίες ομάδες του νομού και παρόλο ότι μας χωρίζει μία κατηγορία κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια και νομίζω ότι δικαιούμασταν και κάτι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι. Συνεχίζουμε… Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας με τους δύο πρωτοπόρους, τη Λαμία και τον Άρη. Θα το… παλέψουμε, παλεύουμε και δουλεύουμε συνέχεια. Αλλά θέλω να πω κάτι, αν αυτή η ομάδα δεν έχει τη στήριξη του κόσμου δεν μπορεί να κάνει τίποτα».

Για το αν τον προβληματίζει η κούραση από το ματς εν όψει Λαμίας: «Εγώ δεν φοβάμαι την κούραση. Οι παίκτες μας είναι καλά γυμνασμένοι, ξέρετε ότι τους έχω δουλέψει εγώ. Δεν αποτελεί δικαιολογία για εμάς και πιστεύω ότι και σε αυτό το παιχνίδι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για τις ριζικές αλλαγές που προανήγγειλε ο πρόεδρος της ομάδας σε γραπτή του δήλωση: «Εγώ σας είπα και την άλλη φορά ότι ο πρόεδρος θα συνεχίσει, γιατί είχα αυτή τη διαβεβαίωση και είδατε ότι βγήκα αληθινός. Τώρα όλα τα άλλα που είπε μπορείτε να ρωτήσετε τον ίδιο».

Για το αν συνεχίσει ο ίδιος να είναι στο προπονητικό τιμ: «Εγώ θα συνεχίσω όσο μου ζητηθεί από τη διοίκηση σαν προπονητής και μετά και με τη σύμφωνη γνώμη του νέου προπονητή αν θέλει θα συνεχίσω».

 

Mikel Chania Delivery
/psiloritischania