Χωρίς σκορ το ματς στη Μοναχή Ελιά

Σπάθα Κρητικός Αστέρας | 4 Μαρτίου 2017, 20:11

Σε ένα ανοικτό παιχνίδι στη Μοναχή Ελιά Κρητικός Αστέρας και Σπάθα είχαν τις δικές τους ευκαιρίες για να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, ωστόσο το δοκάρι απέτρεψε κάποιο γκολ με το τελικό αποτέλεσμα να βρίσκει τις δύο ομάδες χωρίς σκορ στο 0-0 (κεντρική φωτ. από το ματς).

Ο Κρητικός είχε το δικό του σε εκτέλεση φάουλ που έκανε ο Ψαράκης στο 80′, ενώ με τον ίδιο τρόπο ο… έτερος σπεσιαλίστας της Σπάθας Παπαδάκης στο 85’ έστειλε και αυτός με τη σειρά του τη μπάλα στο δοκάρι.

Η Σπάθα ζήτησε και ένα πέναλτι σε ανατροπή πάνω στο Χρυσό στο 80’, ενώ οι καλύτερες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες ήταν σε προσπάθεια του Ψαράκη στο 87′ για τον Κρητικό και ακόμα μία τριπλή φάση για τη Σπάθα στο φινάλε με Πολάκη, Ντουντίγια και Κοκάκη.

Αντίπαλοι αγωνίστηκαν τα αδέρφια Κοκάκη, ο Βασίλης που ήταν στο αρχικό σχήμα του Κρητικού και ο μεγαλύτερος αδερφός του Κώστας που μπήκε αλλαγή στο β’ μέρος για τη Σπάθα. Σχετικό ρεπορτάζ θα ακολουθήσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης
Βοηθοί: Σφακιανάκης-Πατσουράκης

Κρ. Αστέρας (Γιώργος Πανίδης): Γκαβρίλοβιτς, Δασκαλάκης, Αγγελάκης, Μαστραντωνάκης, Τρικουνάκης, Σάμπα, Χαραλαμπάκης (65’ Νικολακάκης), Κοκάκης (65’ Βασιλείου), Ν. Ροκάκης, Ψαράκης, Νικητόπουλος (80’ Κοκκινιάς)

Σπάθα (Βαγγέλης Αγγελάκης): Τσαβαρής, Ζογράφι, Ρεθυμνιωτάκης (65’ Κοκάκης), Πολάκης, Κοκολαντωνάκης, Κουλάκης (80’ Σκορδύλης), Παπαδάκης, Ντουντίγια, Χρυσός, Γωνιωτάκης, Χριστόπουλος (46’ Παρέλης)

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

 

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana