Χωρίς σκορ Θύελλα και Παλαιόχωρα

Παλαιόχωρα Θύελλα Καλαθενών | 20 Νοεμβρίου 2022, 17:57

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο Καστέλι, για την 7η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΧ.

Oinolatris

Θύελλα και Παλαιόχωρα κόλλησαν στο 0-0, σε ένα αποτέλεσμα που ουσιαστικά δε βόλεψε κανένα από τους δύο.

Οι γηπεδούχοι με αυτό τον βαθμό έβαλαν στοπ στο αρνητικό σερί που έτρεχαν μετά τη 2η αγωνιστική και ανέβηκαν στους 7 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, μετά τις δύο νίκες που πέτυχαν με Θησέα και Ιδομενέα, έβαλαν ακόμα έναν βαθμό στο σακούλι τους.

Από το 20′ η Παλαιόχωρα έπαιζε με 10, με απευθείας αποβολή που δέχτηκε η Σαντσόλλι, σε μία προσωπική μονομαχία με αντίπαλο και χτύπημα μετά το τέλος της φάσης. Στη συνέχεια απείλησε αν και με παίκτη λιγότερο απείλησε με τον Καλέρη που αστόχησε σε τατ ε τετ στο 35′.

Και στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι είχαν ξανά ευκαιρίες. Πρώτα στο 65′ σε εξ επαφής κεφαλιά του Κουφάκη την οποία μπλόκαρε δύσκολα ο Τσαβαρής και στη συνέχεια με τον Λιτσαρδάκη αλλά και τον Τζαγκαράκη στο φινάλε, που απώλεσαν φάσεις για να σκοράρουν.

Διαιτητής: Κρικέλης Βοηθοί: Κολοκοτρώνης – Χατζηδάκης

Θύελλα: Τσαβαρής Κ., Κουτσοποδιώτης, Τζόσουα, Σιδέρης, Τσότσος, Ρενιέρης Ν. (77′ Κοντραλλίου), Ρενιέρης Β., Τσαβαρής Π. (63′ Τσακόπουλος), Ρενιέρης Αρ., Λουβιτάκης Σπ. (86′ Μαριανάκης), Λουβιτάκης Μ.

Παλαιόχωρα (Βασίλης Τσαρτσίδης): Κόλα, Θεοδωράκης, Κοσμάς, Σινάνι, Γκουνέα, Τζαγκαράκης, Κουφάκης (90′ Κουκουλάς), Μανουσάκης, Λιτσαρδάκης, Καλλέρης, Σαντσόλλι (59′ Ντίας)

Estrella
10 years theatro
Digital Print Shop
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania

Rabona ad