Χωρίς προβλήματα στο Ηράκλειο – Η αποστολή

Χανιά | 8 Μαΐου 2021, 14:53

Τα Χανιά δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα για το σημαντικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους το πρωί του Σαββάτου.

Εκτός του Βρεττού ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, αφού στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Λούκας Μπραμπίγια, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νεάπολη.

Η αποστολή αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές, με τους Ρέντζα, Καρτσαμπά να είναι εκτός, μαζί με τους Ζιαμπάρη, Βρεττό και τους νεαρούς Τριανταφυλλάκη, Μυφτάρι.

Η ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής:

Το πρωί του Σαββάτου (08/05) με προπόνηση στα Περιβόλια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το εκτός παιχνίδι με τον Εργοτέλη (09/05, 14:45).

Η τελευταία προπόνηση είχε στόχο την ενεργοποίηση των ποδοσφαιριστών για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Τα περιεχόμενα της προπόνησης ήταν τα εξής: ψυχαγωγικά παιχνίδια, ταχύτητες αντίδρασης, παιχνίδι τακτικής και στατικές φάσεις. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν όλοι.

Στην αποστολή ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Γρομητσάρης, Καμαρά, Ζιούλης, Ανδρέου, Σωτηράκος, Νίκολιτς, Ουνγιαλίδης, Δημητριάδης, Παναγιωτούδης, Σουντουρά, Αναστασόπουλος, Πλέγας, Τριανταφυλλάκος, Γκίνο, Κάρλος, Μπραμπίγια, Διαμαντόπουλος, Κάσσος, Βασιλόγιαννης.

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad