Χωρίς Παράσχο στον πάγκο στα ματς με Ξάνθη και ΠΑΣ!

Πλατανιάς | 28 Μαρτίου 2016, 21:28

Πολύ αυστηρή αποδείχτηκε η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ τιμωρώντας τον Γιώργο Παράσχο με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες. Τούτο σημαίνει ότι ο κόουτς της ομάδας του Πλατανιά δεν θα βρίσκεται στον πάγκο για τα παιχνίδια με Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η τιμωρία αφορά τις έντονες διαμαρτυρίες που είχαν υπάρξει από τον Γ. Παράσχο στο παιχνίδι με την Καλλονή σε ό,τι αφορά τη φάση του πέναλτι στον Ντίνα που δεν είχε δοθεί. Επίσης, με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τις ίδιες (15) ημέρες τιμωρήθηκε και ο γυμναστής του Πλατανιά, Λεωνίδας Παπαδάκης, ενώ επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 ευρώ στον καθένα.

Τέλος, με πρόστιμο τιμωρήθηκε και η ΠΑΕ Πλατανιάς, της τάξης των 750 ευρώ.

Η σχετική απόφαση από τον αθλητικό δικαστή είναι η εξής:

A) ΠΑΕ Πλατανιάς, Γ. Παράσχο (Προπονητή), Λ. Παπαδάκη (Γυμναστή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 27/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 27/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. Γ. Παράσχου και Λ. Παπαδάκη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Πλατανιάς συνολική χρηματική ποινή επτακοσίων πενήντα ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Γ. Παράσχο α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες και β) χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Τέλος επιβάλλει στον κ. Λ. Παπαδάκη α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες και β) την χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Estrella