Χωρίς Παράσχο και στην Τρίπολη ο Ατρόμητος

Super League 1 26 Νοεμβρίου 2021, 22:32

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ατρόμητος θα αγωνισθεί χωρίς τον προπονητή του καθώς ο Γιώργος Παράσχος παραμένει σε κατ' οίκον περιορισμό λόγω κορωνοϊού.

Corgress Stagakis

Στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ ο Ατρόμητος “αναγκάσθηκε” να κατέβει με τον (προπονητή της Κ19) Γιώργο Κορακάκη καθώς και τα τρία μέλη του τεχνικού επιτελείου (Παράσχος, Γκουτσίδης και Πήδουλας) είχαν βρεθεί θετικοί.

Με κορωνοϊό ο Γιώργος Παράσχος

Στην αναμέτρηση της Τρίπολης τέτοιο πρόβλημα δεν τίθεται καθώς ο Γκουτσίδης θα κοουτσάρει τον Ατρόμητο καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα. Όχι όμως και ο Γιώργος Παράσχος που παρεμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό. Η ενημέρωση του Ατρομήτου αναφέρει σχετικά:

«Στον πάγκο της ομάδας μας για το εν λόγω ματς θα είναι ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, που στα νέα τεστ που υποβλήθηκε ήταν αρνητικός στην COVID-19, με τον Γιώργο Παράσχο να παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό.»

Το… εξ’ αποστάσεως “600άρι” του Παράσχου

Papantonakis Cards
digital2000
Nevrakis
pallas""
Poppies sexy show club

Rabona ad