Χωρίς Παντελακάκη στο φιλικό με ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ο Αστέρας Ρεθύμνου

Γ' Εθνική 18 Σεπτεμβρίου 2020, 19:26

Την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ θα υποδεχθεί στο γήπεδο της Σοχώρας το μεσημέρι της Κυριακής (20/09, 16:00) ο Αστέρας Ρεθύμνου σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίας του Παντελακάκη (αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο σύνδεσμο), ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Ευριπίδη Πετρίδη, Απόστολου και Πέτρου Κλειδή.

Η ενημέρωση του Αστέρα αναφέρει για το Κυριακάτικο φιλικό:

«Μετά από τρία επίσημα παιχνίδια, Super Cup και δύο αναμετρήσεις για τον 5ο Όμιλο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου, η ομάδα μας επιστρέφει ξανά στον δρόμο… των φιλικών παιχνιδιών. Η μετάθεση της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής, για τις 11 Οκτωβρίου έφερε τρία ακόμη φιλικά παιχνίδια, τα οποία έκλεισε ο προπονητής μας Ηλίας Ασπρομάτης.

Πρώτο από αυτά είναι το Κυριακάτικο (20/09) με αντίπαλο το ΣΥΝΚΑ στο γήπεδο της Σοχώρας, σε φιλικό παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 16:00 το απόγευμα. Πρόκειται για μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για το τεχνικό επιτελείο μας να δει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών μας, δοκιμάζοντας και πάλι αρκετά πράγματα, απέναντι σε μια ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε και στο πρωτάθλημα του Κρητικού Ομίλου.

Μικροπροβλήματα τραυματισμών υπάρχουν, με τον Παντελακάκη να μην υπολογίζεται λόγω ενοχλήσεων στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Ευριπίδη Πετρίδη, Απόστολου και Πέτρου Κλειδή για το Κυριακάτικο παιχνίδι.»

Estrella