Χωρίς νικητή το παιχνίδι στα Τρίκαλα

Super League 2 3 Μαρτίου 2021, 17:44

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στα Τρίκαλα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Παναχαϊκή στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου.

Πολύ κακό παιχνίδι στη Θεσσαλική πόλη με το ρητό “φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη” να βρίσκει πλήρη εφαρμογή. Ελαφρώς πιο δραστήρια η Παναχαϊκή με τις καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες να είναι ελάχιστες.

Μετριότατο το πρώτο ημίχρονο με την πιο σημαντική στιγμή να την έχει η Παναχαϊκή (στο 20ό λεπτό με τον Τσερούτι να σουτάρει εντός περιοχής και τον Γιακουμή να παραχωρεί κόρνερ), πολύ κακό το δεύτερο μέρος χωρίς ουσιαστικά ευκαιρία.

Κίτρινες κάρτες: Παπαγεωργίου, Νιάρος / Αραβίδης, Μπρους.

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Τσιλίκας (Αιτωλοακαρνανίας) – Στάικος (Λάρισας)
4ος διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)
Παρατηρητής: Καρακελίδης (Πέλλας)

Τρίκαλα (Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Νιάρος, Πιαστόπουλος, Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας (78′ Μολά), Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης (54′ Χατζηκωνσταντίνου), Κεχαγιάς, Σταματής (46′ Πέλκας), Ευθυμίου (85′ Διαμαντόπουλος).

Παναχαϊκή (Παρασκευόπουλος): Κολοβούρης, Πάνος (84′ Μπελεζάκης), Τσερούτι (54′ Σκεπετάρης), Λαρέα, Σταμόπουλος, Μπρους, Ανάκογλου, Μπάτροβιτς, Γιούσης (83′ Παπαδόπουλος), Πλιάτσικας, Αραβίδης (36′ λ.τ Αποστολόπουλος).

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania